"PAZI, KLIZAV PARKET"! Vasa Micić "IZLOMIO ZGLOBOVE" Kevinu Durentu, ali nedovoljno za pobedu! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.03.2024

04:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova vrhunska partija dvostrukg MVP Evrolige.

"PAZI, KLIZAV PARKET"! Vasa Micić "IZLOMIO ZGLOBOVE" Kevinu Durentu, ali nedovoljno za pobedu! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Srpski košarkaš Vasilije Micić i dalje briljira u dresu Šarlota Hornetsa, uprkos porazu od ekipe Finiks Sansa rezultatom 107:96. Iako je njegov tim izgubio, Micić je bio najbolji strelac sa 21 poenom, delujući samopouzdano i nezaustavljivo.

Pored postignutih poena, imao je tri asistencije, jedan skok i blokadu, dok je podelio ulogu najboljeg strelca na meču sa Devinom Bukerom. On je pokazao da NBA liga nije prepreka za njegov raskošni talenat i potencijal. Uspeo je i da se istake neverovatnim driblingom, kojim je "nasankao" velikog Kevina Durenta. 

 

 

Iako Šarlot nije odustajao od borbe, ekipa Finiks Sansa je uspela da održi prednost tokom celog meča. Krajem treće i početkom četvrte četvrtine, Sansi su stekli prednost od čak 25 poena, što je bilo nedostižno za Hornetse u preostalom vremenu.


Micićeva fantastična partija nije bila dovoljna da Hornetsi pobede, ali je pokazala koliki uticaj ima srpski košarkaš u timu. Pored Micića, dobre partije su pružili Grent Vilijams sa 20 poena, Majls Bridžis sa 17 poena i 10 skokova, kao i Miler i Men sa po 14, odnosno 12 poena.

 

 


Pored Micića, na terenu su se istakli i drugi igrači. Aleksej Pokuševski je uprkos ograničenim minutima pokazao svoju igračku veštinu, dok je Bertans doprineo sa po dva poena, skoka i asistencije. U protivničkom timu, Jusuf Nurkić je odigrao brutalnu partiju, postigavši 13 poena i imajući 21 skok za samo 31 minut na terenu.

Nakon poraza, Hornetsi se nalaze na 13. mestu Istočne konferencije sa skorom od 17 pobeda i 50 poraza, dok su Sansi na Zapadu upisali 39 pobeda i 28 poraza.

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading