LEGENDA NBA MOLILA NIKOLU JOKIĆA ZA SLIKU! LEBRONOV saborac doveo decu da gledaju ŠAMPIONA! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.03.2024

04:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo samo dokazuje koliko je veliko nasleđe Somborca.

LEGENDA NBA MOLILA NIKOLU JOKIĆA ZA SLIKU! LEBRONOV saborac doveo decu da gledaju ŠAMPIONA! (VIDEO)

Foto: printscreen/x.com

Košarkaši Denver Nagetsa ostvarili su pobedu nad ekipom San Antonio Sparsa rezultatom 117:106. Ključnu ulogu u ovom trijumfu imao je srpski reprezentativac Nikola Jokić, koji je bio najefikasniji igrač utakmice sa 31 poenom, sedam skokova i pet asistencija.

Legendarni NBA centar Kris Boš, koji je sada već neko vreme u penziji, bio je viđen na utakmici u kojoj je Denvera protiv San Antonio Sparsa. On je došao na meč sa svojom decom i iskoristio priliku da se fotografisao sa Jokićem nakon utakmice, pokazujući time koliko mu znači NBA zajednica i koliko poštuje svog bivšeg kolegu.

 

 


Kris Boš je ostavio dubok trag u NBA ligi tokom svoje karijere koja je trajala 14 godina. Sedam godina je proveo igrajući za Toronto Reptorse od 2003. do 2010. godine, a potom je narednih sedam godina bio deo ekipe Majami Hita, sa kojom je osvojio dva naslova NBA prvaka. Njegovo prisustvo na utakmici Nikole Jokića još jednom je potvrdilo koliko su veze među igračima snažne i dugotrajne čak i nakon završetka karijere.

Nikola Jokić, aktuelni šampion NBA lige, privukao je pažnju i poštovanje svojih kolega, uključujući i legendu poput Krisa Boša. Njegova izuzetna igra i prisustvo na terenu privlače pažnju kako publike, tako i bivših igrača, a njegova posvećenost porodici i timskom duhu čine ga uzorom mladim košarkašima širom sveta.

 

 

Nagetsi su sada prva ekipa Zapada sa skorom 47-20, dok su Sparsi na samom dnu sa samo 15 trijumfa. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading