JOKIĆ "UHVAĆEN" U KAFANI! Nikola SNIMLJEN kako NAZDRAVLJA sa čašicom rakije! Sa njim je još jedan Srbin, ali i BRAT! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.03.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač Denvera nije krio zadovoljstvo zbog susreta sa velikim prijateljem.

JOKIĆ "UHVAĆEN" U KAFANI! Nikola SNIMLJEN kako NAZDRAVLJA sa čašicom rakije! Sa njim je još jedan Srbin, ali i BRAT! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Kada je procurila vest da je Nikola Jokić proveo vreme u kafani sa prijateljima pre meča protiv Majamija, mnogi su bili iznenađeni.

Pojavila se fotografija, ali i video snimak, na društveni mrežama. Srpski centar je opet bio u majici sa natpisom "brate", u čast nedavno preminulog trenera Dejana Milojevića. Vidi se kako nazdravlja sa prijateljima kako i dolikuje - rakijom.  Posle ovog provoda je izašao na parket i sa ekipom rasturio Hitse.

Međutim, ovaj neobični provod nije smetao najvećoj zvezdi Nagetsa da odigra sjajan meč i doprinese pobedi Denvera nad gostima sa Floride rezultatom 100:88, u reprizi prošlosezonskog finala koji je "grumenje" dobilo ukupnim skorom 4-2 i osvojilo istorijski šampionski NBA prsten.

Mada je Nikola Jokić završio meč sa "skromnih" 12 poena, 14 skokova i šest asistencija, nije se moglo osporiti da je dao ogroman značajan doprinos pobedi svog tima. Osim njega, najefikasniji igrači bili su Majkl Porter junior sa 25 poena i Eron Gordon sa 16 poena.

S druge strane, u poraženom timu, Bam Adebajo je bio najefikasniji sa 17 postignutih poena, dok je Nikola Jović za 16 minuta na parketu ubacio samo tri poena.

 

 

Posle četvrtog uzastopnog poraza, ekipa Majamija se trenutno nalazi na osmoj poziciji Istočne konferencije. Sa trenutnim učinkom, čini se da će morati da igra plej-in za mesto u doigravanju ove sezone.

Sa skorom od 46 pobeda i 20 neuspeha, Denver Nagetsi vode veliku bitku za prvo mesto u Zapadnoj konferenciji. Sa samo jednim trijumfom više od Oklahome, situacija je veoma dramatična, dok je na trećoj poziciji Minesota sa učinkom od 45 pobeda i 21 porazom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading