STAJLING ZA DESETKU: Jokić fura zlatnu kajlu u majici posvećenoj Miloju (VIDEO)

Autor: P. Z.

Sport

29.02.2024

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola dobio poklon od Majka Melouna.

STAJLING ZA DESETKU: Jokić fura zlatnu kajlu u majici posvećenoj Miloju (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Denver Nagetsa ostvarili su važan trijumf u borbi za što bolju poziciju pred plej-of, pošto su na svom terenu savladali Sakramento Kingse.

Naravno, najzaslužniji za takav rezultat bio je dvostruki MVP NBA lige i najkorisniji igrač prošlogodišnjeg velikog finala Nikola Jokić.

Srbin je meč završio sa 14 postignutih poena, uz 14 skokova i 11 asistencija, čime je došao do četvrtog uzastopnog tripl-dabla.

Međutim, ovog puta napad nije bio najbolji segment njegove igre, već je Nikola dominirao i u odbrani, gde je imao tri ukradene lopte i jednu blokadu.

Centar iz Sombora je toliko oduševio sve, da mu je trener Denvera Majk Meloun posle meča uručio zlatnu kajlu koju u Nagetsima tradicionalno nakon svake utakmice dobija igrač koji je bio najbolji u odbrani.

Na snimku iz svlačionice koji se pojavio, a vezan je za trenutak kada Nikola prima kajlu, može se videti da Jokić i dalje nosi majicu posvećenu iznenada preminulom Dejanu Milojeviću.

Osim Jokića, u pobedničkom timu u napadu dominirao je i Džamal Marej, koji je postigao 32 poena. Raspoložen je takođe bio i Aron Gordon sa 17 koševa.

Na drugoj strani je najefikasniji bio Kigan Marej sa 21 poenom, Džon Duarte je meč završio sa 18, a Malik Monk sa 14 postignutih poena.

Posle utakmice u Bol areni, Denver zauzima treću poziciju na Zapadu sa skorom 40-19, dok je Sakramento osmi sa učinkom 33-25.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading