RASTA DOBIO PUNO STARATELJSTVO NAD ĆERKOM?! Ani Nikolić stiglo obaveštenje iz Tarine škole, sada otac odlučuje o svemu!

Autor:

Zabava

29.02.2024

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić je obelodanila nove prepiske i dokaze, Rasta se sada pita o svemu.

RASTA DOBIO PUNO STARATELJSTVO NAD ĆERKOM?! Ani Nikolić stiglo obaveštenje iz Tarine škole, sada otac odlučuje o svemu!

Foto: Republika/Vladimir Lukić,e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta upisali su šestogodišnju ćerku Taru u vrtić Ljubivoja Ršumovića.

Pop zvezda je svoju naslednicu odvela u obrazovno-vaspitni centar u Sopotu. Kako se piše, godinu dana u ovoj obrazovnoj ustanovi godišnje košta 5.500 evra!

- Ana je celo leto gledala gde da upiše Taru u predškolsko, kako bi je što bolje pripremila za prvi razred, u koji kreće naredne godine. Raspitivala se kod prijatelja i kolega, a oni su joj preporučili vrtić u kome radi i Ršum. Odmah je zvala da se raspita oko cene školarine I uslova. lako je vrtić udaljen 50 kilometara, mnogo joj se dopao, pa je ćerku tamo upisala. Nije se dvoumila ni kad je čula da će je to za godinu dana koštati 5.500 evra, jer bi i poslednji evro dala za Taru! - govorio je izvor blizak pevačici.

Republika

Foto: Republika

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

 

Ana Nikolić je danas pokrenula lavinu komentara na Instagramu, kada je objavila prepiske sa Rastom, koji joj je oduzeo dete.

Ana je uz objavu prepiske napisala u opisu: "Ovako se ponaša taj veliki otac... I tako skoro sedam godina. A sada se stvarno vidimo na sudu. A lično ja, dozvoliću da bude otvoreno za javnost!" 

Odmah nakon ovih poruka, Ana Nikolić je objavila novu fotografiju, odnosno skrinšot grupa, iz kojih je eliminisana, upravo od strane Tarine vaspitačice, kako piše na fotografiji. Sudeći po ovim fotografijama, Ani je definitivno oduzeto starateljstvo nad ćerkom i Rasta je sada preuzeo brigu o njoj.

Republika

Foto: instagram

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading