U RASTINOM STANU PRONAĐENA PORUKA: Reper obelodanio sve detalje, fanovi ostali zatečeni!

Autor:

Zabava

15.02.2024

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Đurić Rasta je podelio poruku iz stana, ovo od njega niko nije očekivao.

U RASTINOM STANU PRONAĐENA PORUKA: Reper obelodanio sve detalje, fanovi ostali zatečeni!

Foto: printscreen/K1 Televizija

Popularni reper Stefan Đurić Rasta, koji već neko vreme uživa u vezi sa Marijom Balaban, nedavno je pokazao svoju romantičnu stranu iznenađenjem koje je priredio za Dan zaljubljenih. Naime, Rasta je svoju izabranicu oduševio porukom napisanom na ogledalu, povodom Dana zaljubljenih.

Marija Balaban je prva devojka koju je Rasta javno predstavio nakon razvoda od Ane Nikolić. Sa razlikom od 12 godina u godinama, njihova veza privlači pažnju javnosti, a ovakvi romantični gestovi dodatno potvrđuju sklad i ljubav u njihovom odnosu.

- Meni je svaki dan sa tobom Dan zaljubljenih! Volim te najviše - pisalo je u poruci, koju je Rasta ostavio svojoj devojci.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Stefan Đurić Rasta

 

Pored ovog romantičnog gesta, nedavno je Rasta sa svojom devojkom uživao na putovanju na Jamajci. Fotografije sa ovog putovanja otkrivaju koliko par uživa zajedno, što dodatno budi interesovanje javnosti za njihovu ljubavnu priču.


Stefan Đurić Rasta pokazuje da pored muzičke karijere, ume da bude pažljiv i romantičan partner, te da ceni i neguje svoj odnos sa Marijom na prelepe i nežne načine. Fanovi su oduševljeno komentarisali ovaj Rastin gest, a mnogi su zaključili da reper nikada nije bio ovoliko pažljiv i romantičan.

S druge strane, Ana Nikolić uživa u novoj ljubavi, a na društvenim mrežama često kači fotografije sa svojim izabranikom. Međutim, kako "Svet" prenosi, njen prijatelj je otkrio da se dotični Nemanja uselio u Anin stan i da mu je ona "slamka spasa".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading