DEVOJKA DAVIDA DRAGOJEVIĆA PLASIRA SKANDALOZAN MATERIJAL NA SAJTU ZA ODRASLE: Isplivao zajednički snimak, kamere sve zabeležile!

Autor:

Zabava

15.02.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević je uhvaćen sa novom devojkom, koja je veoma aktivna na sajtu za odrasle, gde prodaje svoju intimu.

DEVOJKA DAVIDA DRAGOJEVIĆA PLASIRA SKANDALOZAN MATERIJAL NA SAJTU ZA ODRASLE: Isplivao zajednički snimak, kamere sve zabeležile!

Foto: Instagram.com

David Dragojević

David Dragojević, poznat po učešću u rijalitiju, ponovo je privukao pažnju medija nakon što je primećen na aerodromu sa svojom novom devojkom, Tamarom. Njih dvoje su se upoznali u teretani, a spekuliše se da je Tamara bila u vezi sa fitnes instruktorom pre nego što ju je osvojio šarmantni rijaliti učesnik. Tamara je takođe poznata po tome što prodaje svoje intimne sadržaje na platformi za odrasle, a njen izgled je očigledno ostavio mnoge bez daha.

Iako su detalji o njihovoj vezi još uvek nepoznati, jasno je da je Davidu veoma stalo do Tamare. Njih dvoje su uhvaćeni zajedno na aerodromu, a mediji su odmah počeli da spekulišu o njihovoj vezi. S obzirom na Tamarinu popularnost na platformi za odrasle, sigurno je da ovaj par privlači veliku pažnju javnosti.

 

Tamara, atraktivna Crnogorka, postala je predmet interesovanja medija nakon što je uhvaćena sa Davidom. Njen izgled i zanimanje za prodaju intimnih sadržaja na platformi za odrasle privlače pažnju, a mnogi se pitaju kako je upoznala Davida i kako se njihova veza razvija, s obzirom da Dragojević se ni dan-danas nije oglašavao na ovu temu, niti javno prokomentarisao vezu sa atraktivnom Crnogorkom.

Ljubavna priča između Davida i Tamare postala je tema brojnih spekulacija i interesovanja javnosti. Njih dvoje su postali predmet medijske pažnje zbog njihove neočekivane veze, a mnogi prate razvoj ove ljubavne priče sa velikim interesovanjem. S obzirom na njihovu popularnost, sigurno je da će ova veza nastaviti da intrigira javnost u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading