NESTALA SRPKINJA ANA KNEŽEVIĆ (40) U MADRIDU! Biznismenka sa Floride otišla u Španiju gde joj se gubi svaki trag, BIVŠI SUPRUG POBEGAO U SRBIJU!

Autor: M.B.

Hronika

15.02.2024

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragom nestanka Ane Knežević u Madridu.

NESTALA SRPKINJA ANA KNEŽEVIĆ (40) U MADRIDU! Biznismenka sa Floride otišla u Španiju gde joj se gubi svaki trag, BIVŠI SUPRUG POBEGAO U SRBIJU!

Foto: Društvene mreže, shutterstock

Srpkinja Ana Knežević (40) iz Fort Loderdejla, Florida, otputovala je na odmor u Madrid. Međutim, kako navode američki mediji, ona je nestala bez traga nakon planiranog putovanja do Barselone. Ana se godinama bavila biznisom sa suprugom Davidom, a njihov razvod je bio turbulentan, što je dodatno otežalo situaciju.

Razvod i nestanak

Prema izjavama Aninih prijateljica, Ana je odlučila da otputuje u Madrid kako bi se oporavila od teškog razvoda sa suprugom Davidom. Njihov zajednički biznis dodatno je zakomplikovao situaciju, a Anine prijateljice tvrde da je David umesto da pomogne u potrazi za njom, odlučio da se povuče u Srbiju. Nestanak Ane Knežević dogodio se 2. februara, kada joj se izgubio svaki trag.

- Čule smo se kada je doputovala u Madrid, zvučala je srećno, ali posle toga nisam više mogla sa njom da stupim u kontakt. I ja i Anin brat smo dobili od nje bizarne poruke. Navodno da je upoznala nekoga i da ide sa njim, ali da tamo nema mreže i da neće moći da nas pozove. To nije napisala Ana, ona nije takva. Nikada ne bi otišla kod nekoga koga je tek upoznala, a i te poruke nije poslala ona, pisane su ako da je korišten gugl translejt. Tražila sam da podeli lokaciju, ali to se nije desilo. Posle toga više nismo mogli da stupimo u kontakt sa njom. Kada se nije javila do nedelje (4. februar, prim. aut.) pozvala sam špansku policiju - ispričala je Anina drugarica za medije. 

Republika

Foto: Društvene mreže

Ana Knežević

 Susret sa Aninim bivšim suprugom


U potrazi za Anom, njeni prijatelji su se obratili Aninom bivšem suprugu Davidu, u nadi da će im pomoći da je pronađu. Prema njihovim rečima, stupili su u kontakt sa Davidom i dogovorili se da se sastanu u Madridu kako bi zajedno tragali za Anom. Međutim, kako tvrde, David nije došao na dogovoreni susret.

- Predložila sam mu da pomogne u potrazi, ali on nije došao. Kada sam ga ponovo pozvala on je rekao da je otputovao u Srbiju - objasnila je Anina drugarica.


Ana i David su bili u braku veoma dugo - čak trinaest godina pre nego što su se razišli.  Španska policija je tokom istrage otkrila da je noć kada je Ana nestala, kamera na zgradi gde je imala stan bila onesposobljena. Još više je intrigantno to što je nepoznati muškarac, sa motorističkom kacigom na glavi, iskoristio crni sprej kako bi zamaskirao kameru. Ova činjenica je dodatno zakomplikovala već misteriozni slučaj.

Foto: Društvene mreže

Ana Knežević i njen bivši suprug

Američki mediji su istraživali slučaj i razgovarali sa Aninim komšijama iz Fort Loderdejla. Oni su otkrili da je Anina kuća bila opremljena sa više sigurnosnih kamera, što ukazuje na to da je Ana bila svesna važnosti bezbednosti. Ovaj detalj dodaje još slojeva misterije celokupnom događaju, dok javnost pokušava da shvati šta se tačno dogodilo te noći.

- Ona je bila pod stresom zbog razvoda od muža, sa kojim ima uspešan biznis, ali je ipak delovala raspoloženo - rekle su komšije.  

Međunarodna potraga

Nakon Aninog nestanka, pokrenuta je međunarodna potraga za njom. Policija u Madridu intenzivno radi na pronalasku tragova koji bi mogli odvesti do njenog parade. Porodica i prijatelji su u velikoj brizi za Anu, nadajući se da će uskoro stići vesti o njenom pronalasku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading