KAO DA NIJE PRAZNIK! U Beogradu otvoreni tržni centri, pijace, buvljak‚ samoposluge... - EVO KO JE JEDINO DEŽURAN!

Autor:

Vesti

15.02.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Većina objekata radiće kao i inače.

KAO DA NIJE PRAZNIK! U Beogradu otvoreni  tržni centri, pijace, buvljak‚ samoposluge... - EVO KO JE JEDINO DEŽURAN!

Foto: Shutterstock, Tanjug-S.Acimovic

U Srbiji većina velikih lanaca hipermarketa i tržnih centara, kao i prodavnica prehrambenih proizvoda, iako se mnogi tome nisu nadali,  radiće po uobičajenom vremenu tokom praznika.

Takođe, Lanac supermarketa "Lidl" saopštio je da će njihovi prodajni centri na teritoriji Srbije za vreme obeležavanja državnog praznika Sretenja, 15. i 16. februara, raditi u redovnom radnom vremenu.

Radno vreme "Maksi", "Mega Maksi" i "Šop end Gou" prodavnica će biti uobičajeno, prenose ostali mediji.

Takođe, prodavnice će biti otvorene od 7.30 sati, a zatvaraće se najranije u 21 čas, osim onih koje do 22 sata ili 24 sata dnevno.

"Idea", "Roda" i "Merkator" prodavnice će se 15. i 16. februara otvarati u 7, odnosno 8 časova. dok će se zatvarati kao i svakog drugog radnog dana, u 21, odnosno 22 sata.

"Metro" će, takođe tokom Dana državnosti raditi od 6 do 22 sata, dok će prodavnice u sastavu "Univerexporta" 15. i 16. februara biće otvorene uobičajeno - od 7 ujutru do 22 sata.

Apoteke koje posluju u sistemu "Apoteka Beograd", neće raditi tokom praznika, osim onih koje su dežurne.

Tokom predstojećeg praznika, 15. i 16. februara, beogradske zelene pijace radiće od 6 do 19 časova, saopštili su iz Javnog komunalnog preduzeća "Beogradske pijace".

Beogradski buvljak "Miljakovac" radiće od 8 do 20 časova, pijaca cveća "Krnjača" od 8 do 19 časova, pijaca "Palilula" od 7 do 21 čas.

Na pijaci "Dušanovac" prodaja robe iz vozila obavljaće se od 19 do 6 časova.

Garaže

Garaže i parking-prostori za korisnike i posetioce pijaca tokom praznika radiće po ustaljenom režimu i to: garaža u okviru pijace "Palilula" od 6 do 21 čas, garaža pijace "Zeleni venac" od 6 do 21 čas, parking pijace "Zemun" od 0 do 24 časa, a parking pijace "Dušanovac" od 8 do 19 časova.

Gradski zavod za javno zdravlje Beograd saopštio je da će tokom predstojećih praznika, rad sa korisnicima odnosno sanitarne preglede obavljati Jedinica za zdravstveni nadzor u terminima od 7.15 do 13 časova.

Dodali su i da će Epidemiološka ambulanta za uzorkovanje briseva za Pi-Si-AR i antigensko testiranje na SARS-KoV-2 raditi u terminu od 8 do 12 časova, preneo je Javni servis. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading