"VREDNUJEM POVEZANOST NAŠIH NACIJA" Kralj Čarls uputio čestitku povodom Dana državnosti Srbije

Autor:

Vesti

14.02.2024

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kralj Čarls napustio je danas Klarens haus u Londonu gde je juče sa suprugom Kamilom doputovao iz Sandringema.

"VREDNUJEM POVEZANOST NAŠIH NACIJA" Kralj Čarls uputio čestitku povodom Dana državnosti Srbije

Foto: AP Aaron Chown

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, primio je, povodom Dana državnosti Republike Srbije, čestitku Njegovog kraljevskog veličanstva Čarlsa III.

- Vrednujem povezanost naših nacija i nadam se da naše zemlje mogu da nastave blisku saradnju na važnim globalnim pitanjima, bilo da su to mir i prosperitet, ili ekološke i klimatske promene, a koja će doprineti našim budućim generacijama u godinama koje dolaze. Moja supruga i ja želimo da iskoristimo ovu priliku da Vama i srpskom narodu uputimo najtoplije čestitke i najsrdačnije želje - navodi se u čestitki kralja Čarlsa III.

Inače, kako javljaju mediji, kralj Čarls napustio je danas Klarens haus u Londonu gde je juče sa suprugom Kamilom doputovao iz Sandringema. Otišao je iz briatnske prestoncie nakon nove terapije. Britanski monarh bori se sa kancerom kako je pre desetak dana saopštila Bakingemska palata.

Kralj Čarls III uputio se na imanje u Sandringemu u Norfolku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading