DA SE ISTOPIŠ: Kad već tata nije u centru pažnje, mala Ognjena UKRALA ŠOU u Denveru! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.02.2024

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije prvi put da je vidimo na utakmici sa mamom.

DA SE ISTOPIŠ: Kad već tata nije u centru pažnje, mala Ognjena UKRALA ŠOU u Denveru! (VIDEO)

Foto: printscreen

Košarkaši Denver Nagetsa ugostili su u noći između srede i četvrtka Sakramento Kingse, a ta utakmica završena je pobedom "kraljeva" rezultatom 102:98 (16:27, 25:26, 30:21, 31:24).

Gosti iz Kalifornije su posle velikog preokreta, pošto su na poluvremenu gubili 12 i početkom treće četvrtine čak 16 razlike, stigli do druge pobede nad aktuelnim šampionom NBA lige u poslednjih nekoliko dana, nakon trijumfa u svom gradu.

Najbolji košarkaš planete Nikola Jokić odigrao je meč daleko ispod svojih mogućnosti, pa ga je završio sa 15 poena, osam asistencija i pet skokova, a na parketu je proveo 39 minuta. Džoker je bio loš u šutu, pošto za tri poena nije ubacio nijedan od šest pokušaja, dok je za dva bio bolji sa 6/11, a sa linije penala je imao 3/4. 

A tu priliku, kada već tata nije u centru pažnje, iskoristile su njegova žena i ćerka da zasene sve svojom slatkoćom.

Mala Ognjena se u jednom momentu druge četvrtine našla na kamerama zajedno sa mamom Natalijom u čijem krilu sedi. Nije prvi put da krade šou na mečevima Denvera, pošto smo je već nekoliko puta viđali u krupnom planu kada Nikola igra.

Podsetimo, zbog Jokićevog podbačaja morao je da povuče neko drugi, a to je ovog puta bio Aron Gordon, koji je upisao 25 poena i 15 uhvaćenih lopti. Raspoložen je bio i Majkl Porter Džunior, koji je postigao 19 koševa. Takođe, dvocifren je bio i Redži Džekson sa 12 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading