UROŠ BLAŽIĆ JOJ JE UBIO BRATA, ONA NE MOŽE DA OBUZDA EMOCIJE: Održan pomen Daliboru Todoroviću ubijenom u Duboni (FOTO+VIDEO)

Autor:

Hronika

27.04.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Republike je bila na licu mesta, bilo je prisutno nekoliko sveštenika, porodica i prijateji obožavanog Dalibora Todorovića.

UROŠ BLAŽIĆ JOJ JE UBIO BRATA, ONA NE MOŽE DA OBUZDA EMOCIJE: Održan pomen Daliboru Todoroviću ubijenom u Duboni (FOTO+VIDEO)

Foto: Republika, Društvene mreže

 

 

Danas se održava pomen nastradalima u Malom Orašju i Duboni. Žrtve je ubio Uroš Blažić iz vatrenog oružja.

Pomen Daliboru Todoroviću održao se u groblju u Duboni, bilo je prisutno nekoliko sveštenika, porodica i prijateji obožavanog Dalibora Todorovića.

Daliborova sestra nije mogla da zaustavi suze na pomenu bratu.

Ranije danas je održan pomen Kristini i Milanu Pantiću iz Dubone uz prisustvo najbližih. 

U masakru Uroša Blažića prošlog 4. maja, oko 11 sati uveče, ubijeno je devetoro mladih iz Dubone i Malog Orašja i 12 ranjeno. Oko desetoro njih je pukom srećom izbeglo smrtonosne hice iz Blažićevog oružja.

On je hicima iz "kalašnjikova" ubio Nemanju Stevanovića (21), Lazara Milovanovića (20), Petra Mitrovića (30), Marka Mitrovića (18), Nikolu Milića (15) i Aleksandra Milovanovića (17). Potom se odvezao u selo Dubona i kod škole ubio Milana Panića (21), mladog policajca, njegovu sestru Kristinu (19) i druga Dalibora Todorovića (25). 

Psihijatrijsko veštačenje pokazalo je da je Uroš Blažić bio potpuno uračunljiv u momentu izvšrenja zločina.

Pretresom objekata u vlasništvu njegove porodice pronađen je čitav arsenal oružja.

Urošu Blažić se na teret stavlja teško ubistvo, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, otmica i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading