"U RUCI DRŽALA JABUKU" TRAGIČAN KRAJ POTRAGE ZA OLGOM - Oglasila se neutešna ćerka: Ušla je u tunel iz kog više nije izašla!

Autor: D.B.

Vesti

20.01.2024

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana je istakla da je telo pronađeno u potpunosti obučeno, sa svim svojim stvarima, dok je u ruci držala jabuku.

"U RUCI DRŽALA JABUKU" TRAGIČAN KRAJ POTRAGE ZA OLGOM - Oglasila se neutešna ćerka: Ušla je u tunel iz kog više nije izašla!

Foto: Privatna arhiva

Nakon 12 dana intenzivne potrage, telo nestale Olge Stefanović (65) pronađeno je u tunelu u Železniku. Potvrdu o tragičnom događaju dala je njena ćerka, Dragana Đ, koja je iznela detalje o pronalasku.

Sumnja se da je uzrok smrti smrzavanje

Prema rečima Dragane, radnici koji su obavljali tehničke poslove u tunelu su pronašli telo nesrećne žene. Sumnja se da je Olga preminula usled smrzavanja, s obzirom na hladnoću i snežne padavine koje su zadesile područje u vreme njenog nestanka.

Olga pronađena u potpunosti obučena, noseći svoje stvari i držeći jabuku u ruci

Dragana je istakla da je telo pronađeno u potpunosti obučeno, sa svim svojim stvarima, dok je u ruci držala jabuku. Ovo otkriće je izazvalo mešane emocije kod njene ćerke, koja je izrazila toplinu znajući da je Olga zadržala svoje stvari i da je neko, možda saosećajući, ostavio jabuku pored nje.

Emotivno olakšanje porodice nakon pronalaska

Dragana je podelila da je osećala makar malo olakšanja nakon pronalaska tela njene majke, ističući da je već pomirila sa idejom da je možda nikada neće pronaći.

Uzimajući u obzir Olginu dijagnozu demencije, pronalazak tela donosi barem delić mira porodici, znajući da je Olga pronađena i da je sada mogu dostojno ispratiti.

Olgina tragična sudbina ostavlja gorak ukus, ali pronalazak tela donosi određeno zatvaranje ovog tužnog poglavlja za porodicu Stefanović.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading