OTIŠLA U ŠETNJU, I NIJE SE VRATILA! Tragedija na porodičnom odmoru u Italiji: Devojka pronađena MRTVA U SNEGU - OVA STVAR JE MISTERIJA!

Autor: D.B.

Svet

13.01.2024

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spasioci su intenzivno tragali za tinejdžerkom, koristeći helikopter i planinske spasilačke timove sa psima.

OTIŠLA U ŠETNJU, I NIJE SE VRATILA! Tragedija na porodičnom odmoru u Italiji: Devojka pronađena MRTVA U SNEGU - OVA STVAR JE MISTERIJA!

Foto: Tanjug/AP

Tinejdžerka (16) iz Nemačke pronađena je mrtva u snegu tokom porodičnog odmora u Južnom Tirolu u Italiji. Prema pisanju nekoliko medija, ona je otišla u šetnju iz koje se nije vratila, a zatim je pronađena mrtva.

Porodični odmor na planinskoj farmi

Do tragedije je došlo tokom zimskog odmora, kada je tinejdžerka sa porodicom boravila na planinskoj farmi u San Kandidu. Prema rečima Andreasa Šefera, komandanta vatrogasne brigade San Kandido, beživotno telo tinejdžerke pronađeno je oko 13.45 sati nedaleko od smeštaja. Porodica je poreklom iz Azije, što dodatno budi interesovanje javnosti za ovaj tragični događaj.

Tragalačka akcija i uzrok smrti

Spasioci su intenzivno tragali za tinejdžerkom, koristeći helikopter i planinske spasilačke timove sa psima. Konačno, jedan od pasa je pronašao devojčicu u blizini pešačke staze na nadmorskoj visini od 1.450 metara u šumi. Nažalost, pokušaji oživljavanja nisu uspeli. Istražitelji još uvek nisu utvrdili tačan uzrok smrti, te se postavlja pitanje da li se tinejdžerka okliznula, pala i smrzla.

Obdukcija i pomoć porodici

Nadležni organi su naredili obdukciju tela kako bi se utvrdio uzrok smrti. Telo je helikopterom prevezeno u dolinu, dok je Hitna pružala pomoć porodici žrtve, koja se suočava sa teškim gubitkom.

Ovaj tragičan događaj budi pažnju na mere opreza prilikom planinarenja i istraživanja divljine, posebno tokom zimskih uslova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading