NESTAO ALEKSANDAR IZ KOTORA: Izašao da prošeta psa i nije se vratio, porodica apeluje da se javi svako ko ima bilo kakvu informaciju

Autor:

Svet

10.01.2024

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama objavljena je njegova fotografija kako bi se olakšala potraga.

NESTAO ALEKSANDAR IZ KOTORA: Izašao da prošeta psa i nije se vratio, porodica apeluje da se javi svako ko ima bilo kakvu informaciju

Foto: Privatna arhiva

Policija u Kotoru intenzivno traga za mladićem Aleksandrom Vukomanovićem (27), koji je nestao 9. januara. Poslednji put viđen na Svetom Stasiju dok je šetao psa, Vukomanović je nestao između ponoći i 1 sata nakon ponoći.

Na društvenim mrežama objavljena je njegova fotografija kako bi se olakšala potraga.


Porodica nestalog mladića apelovala je na javnost da pomogne u potrazi i objavila broj telefona na koji se mogu javiti s informacijama o njegovom nestanku: +38263426925.

Takođe, istakli su da je policija obaveštena o nestanku i da je pokrenuta potraga.


Aleksandar nestao bez ličnih dokumenata i mobilnog telefona, koji su ostali kod kuće. Ova okolnost dodatno otežava potragu i povećava brigu za njegovu bezbednost.

Vukomanović je poslednji put viđen kako šeta belog maltezera po imenu Aron, bez povoca.

Ova neobična okolnost može biti od pomoći u identifikaciji mladića, ali istovremeno može uticati na širenje podataka o njegovom nestanku.

Poziv porodice i policije za pomoć u pronalaženju Aleksandra Vukomanovića odjekuje Kotorom i šire, a svaka informacija može biti od velikog značaja u rešavanju ovog slučaja nestanka.

Građani su pozvani da se jave na navedeni broj ukoliko imaju bilo kakve korisne informacije.

Porodica, policija i građani udružuju snage u naporima da pronađu mladića i vrate ga kući.

Sve informacije o nestanku mogu biti od ključnog značaja, stoga je apel za pomoć otvoren za sve koji mogu da doprinesu rešavanju ovog slučaja.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading