UŽAS U BANJALUCI: Pronađeno telo žene u šumi, danima ga grizle životinje!

Autor:

Svet

10.01.2024

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je odmah reagovala nakon prijave i obavestila dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka o ovom slučaju.

UŽAS U BANJALUCI: Pronađeno telo žene u šumi, danima ga grizle životinje!

Foto: shutterstock

Telo žene Z. P. pronađeno je u šumi na području sela Kola kod Banjaluke, a prema saznanjima nađeni su tragovi koji ukazuju da su životinje nakon smrti grizle telo. Policijska uprava Banjaluka je potvrdila da je danas u 14.40 časova prijavljeno pronalazak beživotnog tela ženske osobe u mestu Kola, tačnije u zaseoku Plavšići, prenosi Srpskainfo.

Policijski službenici PU Banjaluka su na licu mesta obavili uviđaj. Dežurni mrtvozornik Doma zdravlja Banjaluka je obavio pregled beživotnog tela i tom prilikom je konstovano da se radi o prirodnoj smrti – rečeno je iz PU Banjaluka.

Policija je odmah reagovala nakon prijave i obavestila dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka o ovom slučaju. Detalji o tačnom položaju i okolnostima pronađenog tela još uvek nisu javno saopšteni, ali istražitelji rade na utvrđivanju svih relevantnih činjenica.

Uznemirujuće saznanje o tragovima koji ukazuju na grickanje tela nakon smrti sugeriše potrebu za nadgledanjem prirodnih staništa radi zaštite ljudi od divljih životinja. Ovaj slučaj može da podstakne nadležne institucije da preispitaju mere kontrole i nadzora divljih životinja u ruralnim područjima.

Očekuje se da će istraga o ovom slučaju pružiti više informacija o okolnostima smrti žene i eventualnim merama koje će biti preduzete kako bi se smanjio rizik od sličnih incidenata u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading