SKANDAL UŽIVO U PROGRAMU: Poznati glumac javno opsovao KOLEGU, kamera sve snimila (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

10.01.2024

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok i neverica tokom emisije!

SKANDAL UŽIVO U PROGRAMU: Poznati glumac javno opsovao KOLEGU, kamera sve snimila (VIDEO)

Foto: printscreen/CBS

Mladi glumac Kiran Kalkin nedavno je osvojio Zlatni globus za najboljeg glumca za svoju ulogu u seriji "Nasleđe", što je bio veliki trijumf za njega na ovogodišnjoj dodeli prestižnih nagrada. Međutim, nakon što je primio "globusa", njegov govor izazvao je veliku pažnju javnosti i podigao prašinu na društvenim mrežama.

Naime, Kaklin se u svom govoru najpre zahvalio celom timu, ali je takođe iznenadio prisutne svojom dovitljivošću kada se obratio i svom kolegi, takođe nominovanim u istoj kategoriji, Pedru Paskalu na šaljiv način, izazvavši smeh kod publike.

Zahvaljujući seriji "Nasleđe" bio sam ovde nekoliko puta. Lepo je, ali sam nekako prihvatio da nikada neću biti na ovoj pozornici, pa je ovo lep trenutak. Popu*i mi, Pedro! Oprosti! Moj je - našalio se u govoru, a kamere su zatim ulovile Paskala u publici koji se pretvarao da plače zbog njegovih reči, a zatim se i slatko nasmejao.

Republika

Foto: printscreen/CBS

Pedro Paskal nominovan za Zlatnog globusa

Kalkin je svoj govor završio zahvalom "divnim ženama" u svom životu, čime je dodatno oplemenio svoj nastup na dodeli nagrada. 

Inače, iako je Kiran Kalkin osvojio Zlatnog globusa za najboljeg glumca, veliki favorit za pobedu bio je upravo njegov kolega Pedro Paskal, koji je bio nominovan za glavnu mušku ulogu u seriji "Poslednji od nas" (eng. The Last of Us). 

Međutim, neko iz serije "Nasleđe" bio je siguran da će odneti trofej za Najbolju glumačku izvedbu u dramskoj seriji, s obzirom da su i Brajan Koks i Džeremi Strong bili nominovani u istoj kategoriji za istu seriju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading