ZANIMLJIVE ČINJENICE O RUSKOM PREDSENIKU: Evo šta niste znali o Vladimiru Putinu!

Autor:

Svet

05.01.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči predstojećih predsedničkih izbora u martu, Putin je posetio Čukotsku oblast kada je otkrio do sada nepoznate detalje o svom životu.

ZANIMLJIVE ČINJENICE O RUSKOM PREDSENIKU: Evo šta niste znali o Vladimiru Putinu!

Foto: Tanjug/Ap

Predsednik Rusije, Vladimir Putin, istakao je danas svoju spremnost za obavljanje dužnosti predsednika uprkos godinama koje nosi.

Uoči predstojećih predsedničkih izbora u martu, Putin je posetio Čukotsku oblast na ruskom Dalekom istoku gde je dao izjavu za agenciju TASS.

- Osećam u sebi snagu i energiju za rad kako bih ispunio zadatke s kojima se suočava zemlja - istakao je sedamdesetjednogodišnji lider.


Tokom posete Anadiru, Putin je razgovarao sa građanima i tom prilikom otkrio nekoliko detalja iz svog privatnog života.

Putin je otkrio da vežba dva sata dnevno, naglašavajući važnost fizičke aktivnosti čak i u njegovim godinama.

Takođe, zanimljiv podatak koji je podelio jeste da je dok je studirao pravo, završio stolarski zanat. Putin je priznao da je tada izrađivao prozore i da je od tog posla prilično zaradio.


Pored toga, Putin je istakao da se oseća kao "odrastao čovek" i uporedio sebe sa srećnim ocem čiji su članovi porodice postigli uspeh. Ova izjava ukazuje na Putinovu emotivnu stranu i vezanost za porodicu.

Takođe, tokom posete, Putin je obećao da će rešiti regionalne probleme, uključujući i probleme u zdravstvu. Njegova posvećenost rešavanju problema na lokalnom nivou dodatno ističe njegovu posvećenost unapređenju života građana Rusije.

Uoči predstojećih izbora, Putinova poseta Čukotskoj oblasti predstavlja važan korak u njegovoj predizbornoj kampanji, pružajući mu priliku da se direktno obrati građanima i podeli svoje planove i obećanja za budućnost zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading