UBIJENA ČUVENA INFLUENSERKA ISPRED KUĆE: Pretvarao se da je dostavljač hrane pa je upucao (VIDEO)

Autor:

Svet

28.04.2024

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubistvo influenserke Om Fahad šokiralo Iračku javnost

UBIJENA ČUVENA INFLUENSERKA ISPRED KUĆE:  Pretvarao se da je dostavljač hrane pa je upucao (VIDEO)

Foto: printskrin


Iračka influenserka Om Fahad postala je žrtva brutalnog ubistva ispred svoje kuće u Bagdadu, što je izazvalo šok i tugu među njenim pratiocima i širom Iračke javnosti. Prema izveštajima, napadač je pucao na Om dok je bila u svom automobilu, a postoje različite verzije događaja - jedan izvor tvrdi da je napadač bio maskiran kao dostavljač hrane, dok drugi navode da je nepoznati napadač izvršio napad iz zasede.

Popularnost i kontroverze

Om Fahad je postala poznata po svojim Tik Tok video snimcima na kojima pleše uz tradicionalnu iračku muziku, često noseći usku odeću koja je izazivala različite reakcije u društvu. Njena popularnost je rasla, ali je istovremeno privlačila i kontroverze. U februaru prošle godine, sud ju je osudio na šest meseci zatvora zbog deljenja video snimaka koji su sadržali "nepristojan govor koji podriva skromnost i javni moral".



Ubistvo Om Fahad izazvalo je oštre reakcije javnosti, sa mnogima osuđujući nasilje nad influenserkom. Iračke vlasti su pokrenule istragu kako bi pronašle i izvele pred lice pravde počinioce ovog gnusnog zločina. Pritom, javnost je zaintrigirana kako će se razvijati istraga s obzirom na različite verzije događaja koje su do sada izašle u javnost.


Ubistvo Om Fahad postavlja pitanje bezbednosti influensera u Iraku i izaziva zabrinutost u vezi sa njihovim položajem u društvu. Iako su društvene mreže postale platforma za izražavanje i sticanje popularnosti, ovo tragično događaj podseća na ozbiljne rizike sa kojima se influenseri suočavaju u realnom svetu, pogotovo u kontekstu društava sa konzervativnim vrednostima i ograničenjima slobode izražavanja.


Ubistvo influenserke Om Fahad je potreslo ne samo njene pratioce već i širu javnost, postavljajući pitanja o bezbednosti influensera u Iraku i izazivajući raspravu o slobodi izražavanja i društvenim normama. Istražne vlasti će nastaviti sa istragom ovog slučaja, dok će se javnost nadati da će počinioci biti privedeni pravdi i da će se preduzeti koraci kako bi se osigurala bezbednost influensera u budućnosti.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading