(UZNEMIRUJUĆE!) MASKIRANI MUŠKARAC SILOVAO ŽENU NASRED ULICE: Kamere zabeležile užasne scene nasilja, žrtva donela čudnu odluku (VIDEO)

Autor:

Svet

10.05.2024

23:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziva scena dogodila se oko tri časa ujutru dok je napadač pratio žrtvu.

(UZNEMIRUJUĆE!) MASKIRANI MUŠKARAC SILOVAO ŽENU NASRED ULICE: Kamere zabeležile užasne scene nasilja, žrtva donela čudnu odluku (VIDEO)

Foto: X/Collin Rugg/Printscreen

Maskirani muškarac silovao je ženu u Njujorku nasred ulice, a jezive scene zabeležile su nadzorne kamere.

U Njujorku u Sjedinjenim Američkim Državama se u sredu, 1. maja, dogodio slučaj jezivog silovanja nasred ulice, kada je maskirani muškarac (45) sa leđa prišao ženi i odvukao je između dva parkirana automobila kako bi je silovao, piše "New York Post".

Jeziva scena dogodila se oko tri časa ujutru dok je napadač pratio žrtvu.

U jednom trenutku joj prilazi, vadi kaiš i prebacuje ga preko njene glave i počinje da je davi i vuče prema parkiranim vozilima. Žena je ubrzo izgubila svest dok ju je vukao po trotoaru.

Nakon što ju je silovao, ostavio ju je da leži i pobegao.

https://www.republika.rs/tag/pakistan/5195

Istragu je preuzela specijalna jedinica za žrtve sek**alnih napada. Međutim, izvori iz policije tvrde da je žrtva prestala da sarađuje sa vlastima. 

Podsetimo, u odvojenom slučaju koji je danas dospeo u javnost, britanska tinejdžerka (16) silovana je u toaletu jednog bara na Kritu, gde je bila u društvu roditelja.

Prema informacijama portala Protothema, napadač je navodno 28-godišnji migrant poreklom iz Pakistana, za kojim je sada raspisana poternica.

Nesrećni događaj se odigrao u gradiću Malija, nedaleko od Irakliona, u sredu uveče. Tinejdžerka je otišla do toaleta sama, ostavljajući roditelje u baru. Nažalost, nije ni slutila da je napadač prati.

Nakon napada, silovatelj je brzo pobegao sa mesta zločina. Tinejdžerka je hrabro otišla sa roditeljima u policiju i prijavila zločin. Zahvaljujući kamerama za nadzor, policija je uspela da identifikuje napadača. Grčki portal prenosi da je reč o 28-godišnjem imigrantu iz Pakistana, za kojim sada intenzivno traga policija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading