MILOJE POSLAO VAŽNU PORUKU DELIJAMA: Trener Zvezde EUFORIČAN zbog proslave titule i duple krune

Autor:

Sport

24.05.2024

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naravno prvo moramo da odigramo utakmicu, rekao je Vladan Milojević pred poslednje kolo protiv Čukaričkog.

MILOJE POSLAO VAŽNU PORUKU DELIJAMA: Trener Zvezde EUFORIČAN zbog proslave titule i duple krune

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde proslaviće sutra (19.00) sedmu titulu u nizu u Superligi, ukupno 35, kao i četvrtu duplu krunu u seriji od ukupno 14. Zbog toga će na Marakani biti prava fešta, dok će meč sa Čukaričkim u 37. kolu Superlige biti u drugom planu. Crveno-beli karneval se sa našeg najvećeg stadiona seli na Kalemegdan gde će se slaviti sa navijačima. Zbog toga je trener ekipe Vladan Milojević rešio da pošalje snažnu poruku svim delijama.

- Očekujem slavljeničku atmosferu. Naravno prvo moramo da odigramo utakmicu, maksimalno ozbiljno. Trebalo bi da se odužimo našim navijačima sa jedne, a sa druge strane da se zahvalimo. Sinergija između nas je trajala cele godine i na kraju je krunisana sa oba trofeja. Pozivam ih da dođu u što većem broju, nadamo se da će biti lepo vreme da svi zajedno uživamo. Ko god bude mogao neka dođe da podrži momke i da zajedno proslavimo titulu - rekao je Miloje, pa se osvrnuo na svoj povratnički mandat u kojem je osvojena dupla kruna:

Republika

Foto: Starsport

Zaslužili slavlje u njihvu čast: Fudbaleri Zvezde

- Volim da gledam u daljinu, a fudbal za mene znači strast, posvećenost svakog dana i trenutka. Ako radite pošteno i dajete sve od sebe, a tako smo počeli još od priprema na Kipru. Momci su za svaku pohvalu. Napravili smo lepu atmosferu. Čast mi je da treniram ovako dobre ljude, ne mogu da izdvojim samo igrače već i moje saradnike, koji su stalno tu. Glavni sam trener, ali ima i zaslužnijih od mene, ceo stručni štab i svi koji su žargonski rečeno “ljudi iz senke”. Uradili su fenomenalan posao i ponosan sam na njih.

Naravno, ispoštovao je Milojević i Čukarički i osvrnuo se na sam meč.

- Utakmice sa Čukaričkim su uvek izuzetno zanimljive, bez obzira da li se igra na Banovom brdu ili na našem terenu. Poštujemo ekipu Čukaričkog, igraju konstantno, ne samo ove godine, već i prethodnih. Nadahnuta su i mlada ekipa, uz par iskusnih igrača. Očekujem dobru fudbalsku predstavu - zaključio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading