"BIO JE DETE ZA PRIMER, UDARIO GA JE ČIM JE IZAŠAO IZ AUTOBUSA..." Potresna ispovest oca Stefana koji je poginuo u Surčinu! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećni mladić krenuo je u teretanu kada ga je pokosio policajac!

"BIO JE DETE ZA PRIMER, UDARIO GA JE ČIM JE IZAŠAO IZ AUTOBUSA..." Potresna ispovest oca Stefana koji je poginuo u Surčinu! (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Stefan Stanojević (23) poginuo je u strašnoj saobraćajnoj nesreći sinoć u Surčinu kada je na njega naleteo pijani vozač, pripadnik MUP-a. Prema saznanjima Republike, policajac koji je izazvao nesreću je Miljan Mirčić, operativac iz policijske stanice Novi Beograd.

Osumnjičeni je imao oko 0,5 promila alkohola u krvi. Svedoci kažu da je udarac bio toliko snažan da je Stefanu odletela patika s noge. Prema nezvaničnim podacima, nesreći je, osim alkohola, "kumovala" i velika brzina kojom se policajac kretao.

Ekipa Republike razgovarala je sa ocem poginulog mladića Stankom Stanojevićem, koji nam je rekao da je mladić u trenutku nesreće krenuo u teretanu.

- Dete mi je izašlo iz kuće u pola 7, u 7 sati je izašao iz autobusa. Njegova devojka ga je videla iz autobusa kako je bio na pešačkom, čula je da se autobus odjednom zaustavio. Nije videla iza šta se desilo, tada je naleteo policajac, šta je već, sa vozilom i udario mi dete. Tako je dobio razne povrede glave, grudi, rame, vilica mu je, ja sam ga video, iskrivljena. Ovde je imao masnicu - počeo je potresnu ispovest Stanko, otac nesrečnog mladića.

Dodao je i da Stefanova devojka nije videla udes, a da je mladić nastradao odmah nakon što je sišao iz autobusa.

- Krenuo je pešačkim prelazom, tada je naišlo vozilo i udarilo ga je. Očevidac mi je rekao da je taj koji je udario moje dete vršio nuždu malu ispred svog vozila, crne "škode", kod zadnjeg točka ispred mase ljudi. Dete mi je za primer, tačno znam vreme kad dođe, gde ide, mi smo poštena porodica - ispričao je.

Stanko napominje i da je čuo od braće i njegovih drugara, oko pola 8 jutros da mu je dete preminulo. 

- Nisam zatekao nikoga tamo, ali su mi rekli da je bio bez majice i u alkoholisanom stanju - navodi otac mladića.

Podsećamo, nesreća se dogodila sinoć u oko 19.31 u Vojvođanskoj ulici u Surčinu i Stefan je odmah transportovan u "E" odeljenje Urgentnog centra nakon čega je konstatovano da ima unutrašnje krvarenje. Preminuo je jutros oko 6 sati uprkos naporima lekara da mu spasu život, a policajac je uhapšen.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez navođenja i linkovanja izvora, a to je Republika.rs.

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading