DAJ 5.000 EVRA ILI ĆE SVET DA VIDI TVOJE PRIVATNE SNIMKE: Muškarac TRI I PO GODINE ucenjivao sugrađanku, a onda se preko noći sve preokrenulo

Autor:

Svet

24.05.2024

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mislio je da je na kraju ceo posao završio kako je zamislio, ali...

DAJ 5.000 EVRA ILI ĆE SVET DA VIDI TVOJE PRIVATNE SNIMKE: Muškarac TRI I PO GODINE ucenjivao sugrađanku, a onda se preko noći sve preokrenulo

Foto: pixabay.com

Muškarac incijala M.H. iz bosanskohercegovačkog gradića Glamoča uhapšen je zbog sumnje da je od Banjalučanke uzeo 10.000 KM (5.000 evra) ucenjujući je objavom eksplicitnih video snimaka na društvenim mrežama.

Misleći da je sve prošlo kako je zamislio, muškarac se posle uzetih para opustio, a onda je samo video policajce ispred sebe i plan mu je pao u vodu.

U PU Banjaluka navode da je M.H. uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo ucene.

"Oštećena je 22. maja prijavila da je M.J. od početka 2021. godine do momenta prijave, putem poruka na društevnim mrežama ucenjivao navodeći da će objaviti njene eksplicitne video snimke. Od tada mu je na razne načine uplatila iznos od 10.000 KM", navode u PU Banjaluka.

O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Policija je odredila zadržavanje osumnjičenih A.S. (20), V.L.(19), L.P. (21) zbog postojanja sumnje da su u periodu od 5. do 15. maja po prethodnom dogovoru, u nameri da sebi pribave protivpravnu imovinsku korist koja prelazi iznos od 450.000 dinara, pretnjom da će protiv oštećenog S.D. otkriti nešto što bi njegovoj časti ili ugledu škodilo i time ga prinudili da na štetu svoje imovine preda novac u iznosu od 10.000 evra.

Oni su danas saslušani.

Za  A.S. predložen je pritvor s obzirom da postoje osobite okolnosti koje ukazuju da bi boravkom na slobodi ometao postupak uticajem na svedoke, kao i okolnosti koje ukazuju da bi boravkom na slobodi ponovio krivično delo koje mu je stavljeno na teret.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading