POSLE ČETVRTE DUPLE KRUNE U NIZU: BINIĆ OTKRIO ŠTA JE POTREBNO DA SE DOMINACIJA ZVEZDE NASTAVI I NAPRAVI ISKORAK U EVROPI! Dotakao se i "neuspelog" Bahara

Autor:

Sport

24.05.2024

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda crveno-belih smatra da je jedna stvar ključna za svetlu budućnost.

POSLE ČETVRTE DUPLE KRUNE U NIZU: BINIĆ OTKRIO ŠTA JE POTREBNO DA SE DOMINACIJA ZVEZDE NASTAVI I NAPRAVI ISKORAK U EVROPI! Dotakao se i "neuspelog" Bahara

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su i četvrtu duplu krunu zaredom savladavši Vojvodinu u finalu Kupa Srbije sa 2:1. S obzirom na to koliki je ovo uspeh, čini se da su crveno-beli malo "razmazili" navijače, budući da mnogi od njih ne shvataju težinu tog rezultata.

Ipak, nije sve išlo baš najjednostavnije ove sezone. Mnogo mučenja pod palicom Baraka Bahara, primljenih golova, slabe završnice... Onda je došao Vladan Milojević i, baš kao i prošlog puta, vratio stvari na svoje mesto. Doneo je samopouzdanje ekipi koja je "prodisala" i pitanje je šta bi bilo u Evropi da je on bio tu i prošle jeseni.

U razgovoru za Republiku, legendarni napadač crveno-belih Dragiša Binić izneo je svoje viđenje te situacije.

Bahar je bio stranac i ne razume mentalitet, dosta igrača je gušio. Nijednom nije igrao jedan isti tim. Svega je tu bilo i zato je otišlo u drugom, pogrešnom smeru. Nikoga Zvezda nije istrpela kao njega i to je bilo previše. Videlo se odavno da ne vodi nikuda, ja ne znam kad je trebalo da mi učimo fudbal od njih - rekao je Binić.

Republika

Foto: Starsport

Delije na finalu Kupa Srbije

Potom je dao svoje utiske o četvrtoj duploj kruni u nizu.

- Pa ide nam na bolje, ali sad moramo dobro da se pojačamo i napravimo iskorak u Evropi. A za to nam je potrebno da igraju naši mladi igrači. Ako oni stasaju to će biti iskorak. Oni bi trebalo sve da igraju, dodao je legendarni bivši napadač Zvezde.

Nema nagoveštaja kraja dominaciji Zvezde.

- Verovatno će se i Partizan pojačati i tražiti bolje igrače, ali mislim da su ključ i za nastavak dominacije naša deca. Domaći igrači su baza i ne možemo daleko da doguramo bez njih - zaključio je Binić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading