NEPRIKLADNO SE TUŠIRALA SA OCEM, PA POSTALA ZAVISNICA, A SAD KAŽE I DA JE ZLOSTAVLJANA? Procurili šokantni detalji tajnog dnevnika ĆERKE DŽOA BAJDENA!

Autor:

Svet

24.05.2024

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ešli Bajden (42) bila je u najranijem detinjstvu, kako se ispostavlja, izložena masi neprikladnih pojava u kući roditelja, a naročito tome da ih je slušala dok vode ljubav, zbog čega je kasnije skliznula s pravog puta u životu

NEPRIKLADNO SE TUŠIRALA SA OCEM, PA POSTALA ZAVISNICA, A SAD KAŽE I DA JE ZLOSTAVLJANA? Procurili šokantni detalji tajnog dnevnika ĆERKE DŽOA BAJDENA!

Foto: Profimedia

Ešli Haris (41), Amerikanka koja je, ko zna zašto i na koji način, ukrala tajni dnevnik ćerke predsednika SAD Džoa Bajdena, osuđena je na tri godine uslovne kazne uz uslov da plati 20.000 dolara sudu.

U dnevniku je Ešli Bajden (42) pisala do skoro šta je sve doživljavala u najranijem detinjstvu i kako joj je čudan, pomalo nastran odnos roditelja u kući obeležio pola života.

Ešli Bajden, ćerka američkog predsednika, istakla je da joj je krađa dnevnika koji je vodila 2019. nanela bol, a britanski mediji prenose njegove delove.

Ešli Haris (41) izjasnila se krivom u avgustu 2022, dve godine nakon što je sklopila zaveru s Robertom Kurlenderom da ozvrše krađu dnevnika i drugih predmeta iz kuće na Floridi gde je Bajdenova ranije živela.

Kako je preneo CNBC desničarska grupa Projekat Veritas nije objavila dnevnik, ali jestu drugi desničarski mediji, neposredno pred predsedničkih izbora 2020, na kojima je Džo Bajden pobedio.

Kako je juče preneo Daily Mail, Ešli Bajden pisala je u svom dnevniku o "tuširanju sa svojim ocem u neprikladnim godinama", kao i svojim "strahovima da je kao dete seksualno zlostavljana".

U pitanju je dnevnik vođen 2019. godine u terapeutske svrhe, dok je Ešli bila na rehabilitaciji zbog zavisnosti od droge i alkohola, a bila je zavisna i od intimnih odnosa i imala psihičke probleme.

Kako prenosi Daily Mail, ako proguglate "dnevnik Ešli Bajden", naći ćete oskudno izveštavanje u medijima, i to mahom o samoj krađi, ali ne i o sadržaju dnevnika.

"Hiperseksualno ponašanje u mladosti. Zbog čega je to tako? Da li sam bila zlostavljana? Mislim da jesam", napisala je Ešli 2019. i istkala da se ne seća pojedinosti, ali pamti traumu, kao i da je donekle seksualizovana s Kerolajn, svojom sestrom od strica.

"Sećam se seksa sa prijateljima u mladosti; tuširanja sa mojim tatom (verovatno nije prikladno); da sam osećala seksualnu žeju onda kada to nije trebalo", napisala je navodno, a u tekstu koji prenosi Daily Mail stoji i i da se njena "hiperseksualizacija" iz detinjstva proširila i na "preteranu upotrebu vagine zbog toga što je slušala roditelje dok su imali vodili ljubav".

Američki predsednik Džo Bajden nije se oglasio ovim povodom, a i Ešli Bajden nije više posle ovog skandala pričala na tu temu.

Ono što svakako nikome nije strano u SAD je što Džo Bajden svih ovih godina ima jako snažnu povezanost sa suprugom, naročito seksualnu.

Nemali broj puta isticao je u intervjuima da je prekidao radne zadatke da bi na poziv supruge trčao kući da vode ljubav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading