SRBI IMAJU DUŽI POLNI ORGAN OD BRITANACA! Evo kako izgleda svetska rang lista u centimetar!

Autor:

Svet

16.06.2024

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarci u Sudanu imaju najveće polne organi na svetu

SRBI IMAJU DUŽI POLNI ORGAN OD BRITANACA! Evo kako izgleda svetska rang lista u centimetar!

Foto: Printscreen

Gde na svetu ljudi imaju najveće muške polne organe i ženske grudi?!

Naučnici u Now Patient-u prikupili su podatke o prosečnoj veličini muškog polnog organa širom sveta kako bi otkrili u kojim zemljama se nalaze najveći i gde je prosečna veličina rasla ili smanjivala se tokom godina.

Istraživanja World Population Review pokazuju da muškarci imaju tendenciju da  izmišljaju svoje stvarne veličine, jer pokušavaju da postignu nerealne standarde,pa su tako za učešće u studijama muškarci dodavali dva, tri centimetara.

Foto: shutterstock

Istraživanja World Population Review 

World Population Review o prosečnoj veličini muškog polnog organa po zemljama za 2024. godinu.

Muškarci u Sudanu imaju najveće polne organi na svetu, sa prosečnom uspravnom dužinom od 17,93 cm. Delovi iz Demokratske Republike Kongo (DRC) su ih pratili u stopu, sa prosečn istim dimenzijama. Ekvador je zauzeo treće mesto, sa muškarcima sa prosečnom dužinom od 17,6 cm, a slede Republika Kongo (17,32 cm), Gana (17,29) i Nigerija (16,9).

Tajland ima najmanju prosečnu veličinu muškog polnog organa na svetu, a muški članovi u erekciji imaju 9,42 cm. Kambodža i Nepal su rangirani nešto više, sa prosekom od 9,82 i 9,98 cm. Britanci su bili na listi između njih, na 60. mestu od 142 sa prosečnim prosečnim članom od 14,3 cm. Kada je reč o Srbiji, ona je iznad Britanaca sa prosečnom dužinom muškog polnog organa od 14,78 cm dok je u e*ekciji.

Foto: shutterstock

Žene u Evropi imaju najveće grudi

Prosečna veličina grudi širom sveta

Now Patient je takođe pregledao podatke o prosečnim veličinama grudi širom sveta, što je pokazalo da se one kreću u rasponu od AA do D korpi. Najveće prosečne veličine grudi obično imaju žene u Evropi. Žene u Norveškoj, na primer, imale su prosečnu veličinu grudi kao CD. Britanci su rangirani prilično visoko u ovoj kategoriji, jer je prosečna veličina čašice grudnjaka C. U međuvremenu, žene u afričkim i jugoistočnim azijskim zemljama imaju u proseku manje veličine korpi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading