DRAMA NA ULICI: Zapalio se autobus pun dece

Autor:

Svet

24.05.2024

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Autobus je u jednom momentu krenuo sam da se kreće

DRAMA NA ULICI: Zapalio se autobus pun dece

Foto: x/kent999s

Autobus koji je jutros prevozio decu u mestu Bajagić u Hrvatskoj, iznenada se zapalio.

Kako je navela Policijska uprava splitsko-dalmatinska, vozač je osetio dim, a deca su izašla iz vozila i niko nije povređen.

"Jutros, 24. maja 2024.godine oko 07:30 sati u mestu Bajagić vozač autobusa koji je prevozio školsku decu zaustavio je autobus jer je osetio dim. U autobusu se nalazila grupa dece koja su odmah izašla napolje, kao i vozač kako bi ugasio manji požar koji je najverovatnije izbio na predelu motora", kažu iz policije. 

Također, policija navodi kako je u jednom trenutku došlo do samopokretanja praznog zaustavljenog autobusa koji je zadnjim delom izašao na ulicu.

"Put ŽC 6287 je na tom delu zatvoren za saobraćaj. Na mestu događaja su policijski službenici koji će obaviti istragu", navodi policija.

Podsećanja radi, juče se na parkiralištu Muzeja krapinskih neandertalaca zapalio autobus koji je prevozio decu iz Pule.

Narednik Vatrogasne zajednice Grada Krapine, Danijel Pelin, objasnio je kako se deca u tom trenutku nisu nalazila u autobusu.

Širom Balkana u poslednje vreme učestali su problemi sa ispravnošću autobusa koji se najčešće koriste za prevoz dece, zbog čega roditelji sve više ili odustaju od toga da ih šalju u vozila, birajući radije da ih sama voze dalje, ili da uopšte ne idu na put, ako su ekskurzije u pitanju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading