ZOLA SE IŽIVLJAVAO NAD MILJANOM UŽIVO U PROGRAMU: Nikad gore ponižavanje, gledaoci ostali zatečeni!

Autor:

Zadruga

22.05.2024

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zola i Miljana su napravili haos tokom današnjeg izazova Velikog šefa.

ZOLA SE IŽIVLJAVAO NAD MILJANOM UŽIVO U PROGRAMU: Nikad gore ponižavanje, gledaoci ostali zatečeni!

Foto: Pink, ATA Images

Danas su učesnici Elite učestvovali u izazovu Velikog šefa i odgovarali na pitanja o vezi i kompromisima, a na red je došao Lazar Čolić Zola, koji je priznao da veruje u idealnu vezu, ali da je nije imao, zbog čega se u njegovo izlaganje uključila Miljana Kulić. Iako je delovalo da su uspeli da izglade odnos i stave tačku na prethodne sukobe, ubrzo je usledio novi haos.

Oni su se čašćavali gnusnim uvredama, a Zola je otkrio da mu je Miljana nudila se*sualni odnos, ali da joj nije pružio to zadovoljstvo:

- Da li postoji idealna veza? -pitao je Darko.

0

- Ja verujem da postoji, nisam je video i bio u njoj , ali ljudi koji ostanu ceo život su sigurno idealni jedno za drugo. Nisam ni Boga video, pa verujem u to. Bio sam u toksičnim vezama, generalno su me uvek u životu susrele, jednostavno je to život, sve što sam radio u nekim trenucima mislio sam da je to to -rekao je Zola.

- Koji je recept za dobru vezu? -pitao je Darko.

- Glavna stvar je da budeš voljen i da iskreno voliš. Sve se svodi da moraš biti iskren prema nekome. Evo , ova devojka me je pitala danas da li može da mi popuši ku*ac, a sad govori da mi majka umre -rekao je Zola.

- Pogledaj na šta liči balvan, fuj, nije uspeo stomatologa da poseti - ubacila se Miljana.

- Ne želim da ponovim šta me je pitala jutros. Da li može da mi popuši ku*ac, samo ja više ni to zadovoljstvo ne pružam - nastavio je Čolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading