KOMŠIJA UPUCAO TEŠKO BOLESNU DEVOJČICU (12) JER JE BILA GLASNA! Majka Alisa se izbezumila kad ju je videla krvavu! Muškarac je na sudu sve ŠOKIRAO OBJAŠNJENJEM

Autor:

Svet

24.05.2024

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident je zaprepastio čitav kraj

KOMŠIJA UPUCAO TEŠKO BOLESNU DEVOJČICU (12) JER JE BILA GLASNA! Majka Alisa se izbezumila kad ju je videla krvavu! Muškarac je na sudu sve ŠOKIRAO OBJAŠNJENJEM

Foto: Tanjug/dpa via AP

Sedamdesetogodišnji Karl-Hajnc M. iz Nemačke upucao je iz svog dvorišta dvanaestogodišnju devojčicu, inače njegovu komšinicu, jer je bila preglasna dok se igrala!

Monstruozni događaj izbezumio je devojčicinu majku Alisu Carinu koja je za tamošnje lokalne medije rekla da je ćerka uletela u kuću vrišteći.

"Nije bila životno ugrožena, ali ju je bolela ruka, bila je krvava. Majli je pogođena hicem iz vazdušne puške i vikala je 'Moja ruka, moja ruka'! Tada sam videla i njenu ranu, odnosno rupu na ruci", rekla je Alisa, prenosi Bild.

Majli je zbog ozbiljne rane na desnoj ruci imala komplikovanu medicinsku intervenciju.

Komšija Karl-Hajnc M. (70) pojavio se u utorak pred sudom u Bad Segebergu gde je rekao da je "gađao vrapca".

"Ne pucam u decu koja se igraju. Imam problem sa vrapcem", obasnio je na sudu komšija.

Nekada je petardama pokušavao da uplaši ptice, sada vazdušnom puškom. Policija je od njega zaplenila vazdušnu pušku GDR Suhl 303 Super i municiju.

Sudija je prilikom ispitivanja pitao da li je možda konzumirao alkohol pre incidenta, a odgovor je bio negativan.

Majli je odvedena u bolnicu sa ranom od metka, ali je metak izvađen tek u drugoj bolnici, osam sati kasnije. Anestezija u početku nije delovala zbog čega je devojčica bila u užasnim bolovima.

Da stvar bude još gora, Majli je teško bolesna devojčica sa dijagnozom tumora na mozgu i boluje od neizlečive bolesti neurofibromatoze zbog čega joj se pojavljuju bolne izgrasline kao promene nervnog tkiva.

"Moj klijent priznaje da je dva puta pucao iz vazdušne puške u pravcu igrališta i da je primetio decu. To je bila potpuna glupost, ne može da kaže zašto je to uradio", rekao je branilac.

"Želeo bih da ti se izvinim zbog svoje gluposti", rekao je komšija Karl i pristao na hitnu isplatu odštete od 7.500 evra za devojčicu a sud ga je kaznio sa 16 meseci uslovnog zatvora, piše Telegraf.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading