GROZNO! KAKO JE NISKO PAO! Poznati političar snimio sebe kako liže WC ŠOLJU i prljavu četku do nje! (VIDEO)

Autor:

Svet

16.05.2024

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost je zgrožena, a tim povodom se oglasila i njegova politička stranka

GROZNO! KAKO JE NISKO PAO! Poznati političar snimio sebe kako liže WC ŠOLJU i prljavu četku do nje! (VIDEO)

Foto: Printscreen/X/mariobojic

Nesvakidašnji skandal koji je potresao nemačku političku scenu uključuje kontroverznog političara Martina Nomajera, čiji snimak je izazvao zgražavanje među građanima, ali i izazvao oštru reakciju njegove političke stranke.

Snimak njegovog bizarnog ponašanja možete pogledati OVDE!

Neobični potezi Martina Nomajera

Snimak koji je procurio u javnost prikazuje Nomajera kako vrši neobične i za mnoge odvratne radnje u javnom toaletu železničke stanice.

Na snimku se vidi kako političar liže pisoar, a potom nastavlja da vrši slične činove, uključujući i lizanje korišćene četke za WC šolju.

Ovi postupci su izazvali šok i nevericu u javnosti, a Stranka slobodnih demokrata je momentalno reagovala, povlačenjem Nomajerove političke nominacije.

Reakcija medicinskog stručnjaka

Na ovako neobičan incident reagovali su i medicinski stručnjaci, koji su istakli potencijalno štetne posledice ovakvih postupaka.

Doktor Geret Naj je istakao da lizanje toaletnih površina, posebno javnih, može izazvati ozbiljne zdravstvene probleme, uključujući dijareju.

Ipak, istakao je da je mala verovatnoća prenošenja polno prenosivih infekcija putem ovakvih površina.

Reakcija političke stranke


Stranka slobodnih demokrata je brzo reagovala na ovaj skandal, ističući da su povukli podršku Nomajeru te da pokreću regulatorni postupak sa ciljem isključenja političara iz stranke.

Naglašavajući transparentnost u istrazi, stranka je obećala redovno informisanje javnosti o napretku istrage.

Ovaj neobičan incident sigurno će ostaviti dubok trag u nemačkoj političkoj areni, a Martin Nomajer će morati da se suoči sa ozbiljnim posledicama svojih postupaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading