''SAMO JE REPUBLIKA IMALA HRABROSTI DA RASKRINKA LOPOVA BOLTAUZERA'': Čović o ekskluzivnom pisanju našeg portala

Autor:

Sport

28.04.2024

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Mi tražimo da on više nikada ne sudi, da ga nema na listi.''

''SAMO JE REPUBLIKA IMALA HRABROSTI DA RASKRINKA LOPOVA BOLTAUZERA'': Čović o ekskluzivnom pisanju našeg portala

Foto: profimedia, Starsport

Predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović gostovao je na TV Prva u jutarnjem programu gde je govorio o raznim temama. Prvi čovek tima sa Malog Kalemegdana se dotakao i skandaloznog postupka slovenačkog sudije Mateja Boltauzera koji je ukrao parfem na beogradskom aerodromu, a o tome pisao eksluzivno naš portal.

Čović je pohvalio naš portal i istakao da je Republika jedina imala hraborsti da objavi taj snimak.

-Skandal koji je napravio Boltauzer, sa krađom na beogradskom aerodrodmu šestog decembra. Mi unazad već godinama imamo primedbe na tog sudiju. Ne samo njega već i Javora, Peteka, Nedovića, plejadu slovenačkih sudija. Taj isti sudija je 2023. godine sudio interesantnu utakmicu Partizan i Monako. Partizan je dobio u produžetku četiri-pet razlike. Bile su žalbe na suđenje. Za to on dobije 1.800 ili dve hiljade evra. Sutra ujutru on krade parfem koji košta 220 evra i to iskusno - naveo je Čović i dodao:

- Postoji snimak i pušten je. Jedino je portal Republika imala hraboristi da raskrinka lopova Boltauzera. Od šestog decembra kada je uhvaćen i kada je napravljena krivična prijava, to je stajalo u fioci. Mi znamo ko je intervenisao da se Boltauzet pusti. To je informacija od javnog značaja. Neću sad da kažem ko sada - govorio je prvi čovek Zvezde i nastavio:

- Mi tražimo da on više nikada ne sudi, da ga nema na listi. Takođe, kada su slovenačke sudije da se isto sklone sa liste. Da ne sude Crvenoj zvezdi - jasan je Nebojša Čović.

Podsetimo, na snimku se vidi kako Slovenac, poput svakog drugog putnika, ulazi u aerodromsku parfimeriju i razgleda parfeme dok gura kofer. Međutim, on se sve vreme osvrće oko sebe. U jednom trenutku čovek koji je bio u istom delu prodavnice sa njim odlazi, što Boltauzer vidi kao pogodan trenutak za krađu. 

On se okrenuo leđima prema kameri i može biti da je bio svestan njenog postojanja jer je minut pre krađe više puta pogledao u tom pravcu. Ono što nije znao je da će se trenutak u kojem ubacuje parfem u džep jasno videti na snimku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Bobo

28.04.2024 21:33

Smesno je i zalosno kad lopovo ostaju nekaznjeni!

Foxtel

29.04.2024 08:03

Namestaljka

Djore

29.04.2024 08:07

Sta kaze Zoki na to. On insistira da mu samo pomenuti sude ABA ligu.