DONEO IM JE TITULU, ALI JE PROMENA IPAK LOGIČAN POTEZ: Serija slabih rezultata dovela je do ove odluke uprave!

Autor:

Sport

28.04.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već danas trenerski debi novog "šefa".

DONEO IM JE TITULU, ALI JE PROMENA IPAK LOGIČAN POTEZ: Serija slabih rezultata dovela je do ove odluke uprave!

Foto: FK Radnički Baranda

Osvojio je prošle sezone tim iz Barande Drugu južnobanatsku ligu (grupa Zapad), što je dovelo do povratka u PFL Pančevo nakon dve godine izostanka iz tog ranga.

Republika

Zimsku pauzu Radnički je proveo na visokoj šestoj poziciji sa bodovnim saldom na koti 23, međutim na osam prolećnih mečeva ekipa je osvojila samo šest bodova. Zabeležen je učinak od jednog trijumfa, tri remija i četiri poraza, što je navelo upravu na određene promene u klubu.

Zbog serije loših rezultata, gde je trenutno Radnički u nizu od tri vezana poraza, dok na poslednja četiri meča imaju samo jedan osvojen bod, uprava je odlučila, u dogovorusa dosadašnjim trenerom, Žarkom Grbovićem da je vreme za promenu na klupi. Žarko je uveo tim u aktuelni rang, ali će u narednom periodu ostati u Barandi u svojstvu igrača, dok će trenerski posao prepustiti nekom drugom.

Republika

Foto: FK Radnički Baranda

Lutovac novi trener Radničkog

Imajući u vidu da je prvenstvo u toku, da se uveliko igraju mečevi svakog vikenda, čelni ljudi Radničkog nisu imali puno vremena i brzo je rešeno pitanje šefa stručnog štaba. Novi trener Radničkog je Mirko Lutovac, koji dolazi iz komšijskog Banata iz Čente, gde je vodio ekipu koja se takmiči u istom rangu, ali u grupi "Zrenjanin".

Trenerski debi Lutovac će imati već danas kada Radnički dočekuje sastav Budućnosti iz Alibunara. Današnji gost u Barandi se nalazi na poslednjem mestu na tabeli, sa samo četiri osvojena boda, pa će Mirko imati prilike da na "lakšem" duelu vidi na delu igrače, da se upozna sa njima, kako bi ih što bolje spremio za nastavak sezone.

Radnički (Baranda) - Budućnost (Alibunar)

Nedelja, 28. april od 16.30

Teren u Barandi

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading