ĐOKOVIĆ POSTAVIO NEGATIVAN REKORD! O ovome će se pričati! Masters u Rimu neće PAMTITI PO DOBROM!

Autor:

Sport

13.05.2024

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neuspeh u trećem kolu.

ĐOKOVIĆ POSTAVIO NEGATIVAN REKORD! O ovome će se pričati! Masters u Rimu neće PAMTITI PO DOBROM!

Foto: Profimedia

Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, završio je učešće u trećem kolu mastersa u Rimu pošto je od njega bio bolji Alehandro Tabila.

Čileanski igrač je slavio sa 6:2, 6:3, a meč na "Foro Italiko" je okončan za svega 67 minuta. Osvajač rekordne 24 grend slem titule je ovim porazom postavio svoj lični negativan rekord. Naime, bio je to najbrži poraz za Novaka Đokovića u karijeri na mečevima koji su se igrali na šljaci.

Novaku je ovo, inače, tek drugi poraz u Rimu od igrača rangiranih ispod desetog mesta. Pobedio je u 46 od dosadašnjih 47 mečeva, a jedini koji ga je savladao bio je Aleksandar Zverev 2017. godine. Nemac je tada bio 17. na svetu.

Ovog puta, nema sumnje, na bledu partiju Novaka Đokovića uticala je povreda. Dva dana ranije, podsetimo, navijaču je iskliznula aluminijumska flaša i pogodila Noleta u glavu dok je potpisivao autograme.

- Da budem iskren, ne znam da li je incident sa flašicom uticao, moram da proverim. Imao sam baš lagan trening u subotu, nisam osećao ništa, ali nisam se ni osećao isto. Bio sam pod velikim stresom, bilo je baš loše, ne u smislu bola, već u smislu ravnoteže. Nije bilo koordinacije. Bio sam potpuno drugačiji igrač od onog od pre dve večeri. Ne znam, možda je imalo uticaj. Moraću da uradim medicinske testove da vidim šta se dešava - rekao je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading