JAKO BITAN TRIJUMF ZA SURČINCE: I pored crvenog kartona, gosti su uspeli da stignu do celog plena protiv Torlaka!

Autor:

Sport

28.04.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan meč na Adi.

JAKO BITAN TRIJUMF ZA SURČINCE: I pored crvenog kartona, gosti su uspeli da stignu do celog plena protiv Torlaka!

Foto: youtube.com/printscreen/Fudbalski savez Beograda

U okviru 25. kola Srpske lige Beograd ekipa Torlaka ugostila je sastav Jedinstva iz Surčina. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa pretposlednje pozicije na tabeli (17 osvojenih bodova), dok su gosti bili na deobi osmog mesta sa 13 bodova više.

Republika

Od prvog minuta igralo se otvoreno, napadački, bez previše razmišljanja o odbrani. Gosti su pokušali sa dva udarca iz daljine, međutim nije bilo promene rezultata, na drugoj strani je domaćin "pucao" iskosa, sa ivice šesnaesterca, ali je golman Novaković bio na lopti.

Preuzeli su domaći inicijativu nakon 15-tog minuta, stvorili su dve ozbiljne prilike, ali nije bilo kvalitetnog udarca, a zatim su na isteku 33. minuta stigli do vođstva. Prodor po desnoj strani, na drugoj stativi ostao je zaboravljen Milan Bajić, 1:0 za Torlak.

Nakon toga beležimo dva odlična pokušaja na obe strane, oslobodili su se gosti pritiska i ubrzo su stigli do izjednačenja. Oduzeta lopta na sredini terena, prodor po levoj strani, nespretna reakcija mladog Uroša Cvetkovića dovela je do autogola, 1:1.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/Fudbalski savez Beograda

Detalj sa meča

Drugo poluvreme počelo je odlično za goste, rezervista Nemanja Vuković je samo dva minuta po ulasku u igru doveo Jedinstvo do vođstva. Probio je fudbaler tima iz Surčina po sredini, zalomio je čuvara i uputio je odličan udarac koji je završio u mreži Torlaka, 2:1.

Usledio je opet bolji period igre domaćina, odlična tranzicija Torlaka, lopta na "penal" stiže do Todorovića, čiji udarac završava visoko prek gola. Ubrzo nakon toga još jedna odlična prilika, ali golman Novaković sprečava pogodak rivala iz zicera.

Na isteku sat vremena igre Pantazis, fudbaler Jedinstva dobija drugi žuti, odnosno crveni karton. Domaći kreću tada na sve ili ništa, pritiskaju rivala, ali ne uspevaju da savladaju odličnog golmana Novakovića.

Na drugoj strani ostali je dosta prostora za brzu tranziciju Jedinstva, ali par polušansi nisu uspeli da iskoriste fudbaleri tima iz Surčina. Na kraju ceo plen ide gostima, pitanje pobednika rešio je rezervista Vuković na samom startu drugog dela meča.

Torlak - Jedinstvo (Surčin) 1:2 (1:1)

Torlak: Rnić, Cvetković (od 53' Ilić), D. Jovančić (od 25' Vukotić), Janković, Pražić, Šalipur (od 80' M. Jovančić), Milovanović, Petrović (od 53' Marković), Bajić, Todorović (od 80' Zečević), Maksimović

Jedinstvo: Novaković, Živković, Mićić (od 59' Maksimović), Pantazis, Stanić, Nešić (od 46' Vuković), Matović, Puzović, Ranković (od 92' Kovač), Hebilji, Sekulić 

U sledećem kolu ekipa Jedinstva dočekuje sastav Studentskog grada, dok Torlak ide na gostovanje u Dobanovcima, timu Budućnosti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading