ČOVEČE, VREME JE ZA PENZIJU: Poljak počistio sa terena slavnog Španca - Nadal šokatnim potezom pokazao nemoć i frustraciju! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.05.2024

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da je došlo vreme da se jedna velika teniska karijera okonča.

ČOVEČE, VREME JE ZA PENZIJU: Poljak počistio sa terena slavnog Španca - Nadal šokatnim potezom pokazao nemoć i frustraciju! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal doživeo je katastrofalan poraz od Huberta Hurkača u drugom kolu Masters turnira u Rimu rezultatom 2:0 , osvojivši svega četiri gema tokom meča (6:1, 6:3). Ovaj poraz jasno je pokazao da Nadal daleko zaostaje u svojoj igri u odnosu na prepoznatljivi nivo performansi koje su ga krasile do skoro.

Nadal se već neko vreme suočava sa povredama koje su ga sprečavale da pokaže svoj puni potencijal na terenu. Međutim, sada se pojavljuje i pitanje njegovog učešća na Rolan Garosu, što izaziva strepnju među njegovim navijačima i španskim ljubiteljima tenisa. Njegova nemoć tokom meča protiv Hurkača postala je očigledna, pa čak i toliko izražena da je u jednom trenutku snažno udario pesnicom u mrežu.

 

 

Pored toga, Nadalov nivo forme postavlja pitanje da li će on biti spreman da se takmiči na prestižnom turniru Rolan Garos. Ovo takmičenje je posebno važno za Španca, budući da je osvajao titule na ovom turniru više puta i bio jedan od najdominantnijih igrača na šljaci.

Nadalov poraz od Hurkača na Mastersu u Rimu nije samo poraz na terenu, već je i pokazatelj njegove trenutne nemoći. Snažan udarac pesnicom u mrežu simbolično je predstavio frustraciju koju Nadal oseća zbog svoje trenutne situacije. Njegova borba da se vrati u vrhunsku formu sada je više nego ikad pod lupom javnosti i sportskih analitičara.

Dok se Nadal trudi da se vrati na stazu uspeha, njegova podrška od strane navijača i teniske zajednice postaje ključna. Njegova borba sa povredama i trenutna kriza forme predstavljaju izazov koji će zahtevati veliku mentalnu i fizičku snagu, ali je upitno hoće li se nekadašnji "kralj šljake" ikada vratiti barem približno na nivo po kojem je bio prepoznatljiv.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading