NOVA SENZACIJA U RIMU! Međedović srušio još jednog FAVORITA!

Autor: M. M.

Sport

11.05.2024

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser se plasirao u treće kolo.

NOVA SENZACIJA U RIMU! Međedović srušio još jednog FAVORITA!

Foto: Starsport

Hamad Međedović

Srpski teniser Hamad Međedović ostvario je najbolji rezultat u svojoj karijeri plasiravši se u treće kolo prestižnog Mastersa u Rimu. Međedović je iznenadio teniski svet eliminacijom 33. igrača sveta Alehandra Davidoviča Fokinu rezultatom 2:0 (7:6, 6:4), nakon što je prethodno već eliminisao i Popirina. Njegov naredni rival biće bolji iz meča između Danila Medvedeva i Džeka Drejpera.

Međedović je ušao nervozno u duel, a Španac je već u prvom gemu napravio brejk. Međutim, kako je set odmicao, Međedović je pokazivao sve bolju igru i u osmom gemu uspeo je da oduzme servis Fokini. Set je otišao u tajbrejk, gde je Međedović prikazao izvanrednu igru i na kraju stigao do prvog seta.

U drugom delu meča, Hamad je prvi uspeo da oduzme servis protivniku, ali je odmah zatim ispustio tu prednost. Meč je bio pun neiskorišćenih prilika sve do devetog gema, kada je konačno ostvaren ključni brejk. Iako je bio nervozan na svom servisu, Međedović se nije dao, uspeo je da spasi jednu neprijatnu situaciju i iskoristio drugu meč loptu za pobedu.

Ovaj uspeh predstavlja veliki podstrek za Međedovića i dokazuje da ima potencijal da se takmiči sa najboljim teniserima na svetu. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju njegov naredni meč i nadaju se novom iznenađenju na ovom prestižnom turniru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading