OVAJ ČOVEK JE POGODIO NOVAKA U GLAVU! Evo kako je reagovao KRIVAC ZA INCIDENT u Rimu!

Autor: M. M.

Sport

11.05.2024

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole se, srećom, uspešno oporavlja.

OVAJ ČOVEK JE POGODIO NOVAKA U GLAVU! Evo kako je reagovao KRIVAC ZA INCIDENT u Rimu!

Foto: Printksrin

Srpski teniser Novak Đoković doživeo je incident nakon meča sa Muteom u Rimu, kada je pogodjen flašom u glavu. 

Đoković je bio u šoku, a prema navodima iz Rima, požalio se na mučninu nakon povrede. Međutim, važno je istaći da se trenutno oseća dobro i nalazi se u hotelskoj sobi. Konferencija za medije je, u međuvremenu, otkazana.

Ovaj incident izazvao je veliku pažnju javnosti, posebno zbog snimka iz drugog ugla koji pokazuje trenutak kada je Đoković pogođen flašom u glavu. Ubrzo se na društvenim mrežama pojavila i slika momka kome je flašica ispala iz ranca. Ovaj momak nije ni znao šta ga je snašlo, što se moglo videti i na snimku.

 

 

Incidenti poput ovog naglašavaju važnost bezbednosti na sportskim događajima i potrebu za efikasnim merama kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti.

Očekuje se da će teniski organi preduzeti odgovarajuće mere kako bi se osigurala bezbednost igrača i publike na sportskim događajima u budućnosti. Ovakvi incidenti imaju potencijal da utiču na atmosferu i sigurnost na sportskim događajima, te je neophodno preduzeti korake kako bi se sprečili u budućnosti.

Podsetimo, Nole je na startu rimskog mastersa lako i ubedljivo savladao Korentana Mutea u dva seta 6:3, 6:1. Naredni Novakov protivnik je Alehandro Tabilo, koji je u dva seta savladao Nemca Hanfmana 6:3, 7:6(7:4).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading