SMETA MU SVE ŠTO JE SRPSKO: Poznati mrzitelj Đokovića, ne miruje! Sad je udario i na "Ramondu"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.05.2024

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokle?

SMETA MU SVE ŠTO JE SRPSKO: Poznati mrzitelj Đokovića, ne miruje! Sad je udario i na "Ramondu"!

Foto: Tanjug/AP, youtube/printscreen

Poznati teniski novinar Ben Rotenberg, poznat po neskrivenoj mržnji prema Novaku Đokoviću, nedavno je izazvao pažnju svojim komentarom o srpskoj predstavnici na ovogodišnjoj Evroviziji. Teya Dora je sa pesmom "Ramonda" predstavljala Srbiju u Malmeu, a Rotenberg je opisao njen nastup kao "mračnu srpsku pospanost", izazivajući gnev među Srbima.

Rotenberg je istakao da je Srbija, posle nekoliko sjajnih godina, okrenula najpospaniju pesmu ovogodišnjeg takmičenja. Njegov komentar je izazvao kontroverze, ali je istovremeno i dao svoje viđenje situacije na Evroviziji, sugerišući da bi se takav pristup mogao pokazati uspešnim, s obzirom na niski ritam ostalih pesama na takmičenju.

Rotenberg je svoj komentar o srpskoj pesmi podelio na društvenoj mreži "X", gde je izazvao različite reakcije. Mnogi su se složili sa njegovim viđenjem, dok su drugi osudili njegovu ocenu kao nedoličnu i nepravednu. Ipak, njegovo mišljenje je pokrenulo živu raspravu o srpskoj pesmi na Evroviziji i njenom mestu u odnosu na ostale učesnike.

 

 

Kritike Ben Rotenberga prema srpskoj pesmi na Evroviziji su samo nastavak njegovog javnog stava o Novaku Đokoviću i Srbiji. Njegovi komentari su izazvali burne reakcije širom sportske i muzičke javnosti, ali su istovremeno i podstakli razmenu mišljenja o umetničkom izrazu i interpretaciji različitih muzičkih žanrova.

Ben Rotenberg je još jednom pokazao svoju nekonvencionalnost i hrabrost u iznošenju svojih stavova, čime je pokrenuo živu raspravu o srpskoj pesmi na ovogodišnjoj Evroviziji. Njegova kritika je izazvala burne reakcije, ali je istovremeno i doprinela boljem sagledavanju različitih muzičkih pristupa na ovom velikom evropskom takmičenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading