DEBAKL RAFAELA NADALA! Slavni teniser razbijen u drugom kolu Rima!

Autor: M. M.

Sport

11.05.2024

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hurkač slavio sa 6:1, 6:3.

DEBAKL RAFAELA NADALA! Slavni teniser razbijen u drugom kolu Rima!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal doživeo je poraz od Huberta Hurkača na mastersu u Rimu rezultatom 6:1, 6:3, čime je završio svoje učešće na ovom prestižnom turniru. Nakon preokreta u prvom kolu kada je na jedvite jade izborio plasman u nerednu rundu, Nadal nije uspeo da se izbori sa kvalitetnim protivnikom iz Poljske koji je demonstrirao svoju dominaciju tokom meča.

Meč protiv sedmog nosioca je obeležila Nadalova borba sa brejk loptama koje nije uspeo da iskoristi. Hurkač je uspeo da napravi dva brejka i osvoji prvi set ubedljivo. U drugom setu, Poljak je nastavio da dominira, oduzeo je servis Nadalu i zatim i deveti gem, pritom ne dozvoljavajući protivniku nijednu priliku da se vrati u meč.

Nadal sada okreće svoju pažnju ka predstojećem Rolan Garosu, gde će se nadati da će biti u što boljoj formi. Iako je završio učešće u Rimu u ranoj fazi, Nadal ostaje jedan od glavnih favorita za osvajanje prestižnog grend slema u Parizu.

U narednom kolu Tomas Martin će izaći na crtu Hubertu Hurkaču, koji je, podsetimo, pobedio Rodžera Federera u četvrtfinalu Vimbldona pre tri godine i tako ga poslao u penziju. Očitao je lekciju i Špancu sada. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading