PRVI PUT POSLE INCIDENTA SA FLAŠICOM: Evo kada Nole izlazi na teren u Rimu!

Autor:

Sport

11.05.2024

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja takmičenje normalno.

PRVI PUT POSLE INCIDENTA SA FLAŠICOM: Evo kada Nole izlazi na teren u Rimu!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković određen za nedeljni meč na Mastersu u Rimu

Najbolji teniser planete Novak Đoković saznao je tačno vreme kada će odigrati svoj sledeći meč na Mastersu u Rimu. Organizatori su odredili da će Novak zaigrati protiv dosad nepoznatog protivnika u nedelju ne pre 14 časova.

Novak se oporavlja od bizarnog incidenta

Ovo će biti prvi meč Novaka Đokovića nakon bizarnog incidenta koji se dogodio posle pobede u drugom kolu nad Korentanom Muteom. Flaša koja je ispala iz ranca jednog navijača pogodila je Đokovića u glavu, izazivajući mu izuzetno nelagodan osećaj. Srećom, Nole se oporavlja dobro i spreman je da se vrati na teren protiv Alehandra Tabila.

Republika

Foto: twitter/printscreen/@Ubitennis

Novak sa kacigom posle "incidenta"

Širi nedeljni raspored mečeva


Pored meča Novaka Đokovića, na Centralnom terenu Foro Italika odigraće se još nekoliko zanimljivih mečeva. Nakon toga, u noćnom terminu, na istom stadionu će igrati Zverev protiv Darderija. Na Grend stendu, publika će moći da uživa u meču između Šeltona i Džanga, kao i Atmana i Dimitrova. Takođe, Miomir Kecmanović će se boriti protiv Tijaga Monteira na stadionu Pjetranđeli.

Novakova nepoznanica - Tabilo

Novak će se suočiti sa Tabilom, protivnikom kog nikada ranije nije sreo na terenu u zvaničnom meču. Ovo će biti izazov za srpskog igrača, ali i prilika da pokaže svoje umeće na putu do prvog trofeja u sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading