VEOMA UZBUDLJIV MEČ: Domaći su vodili sa 3:0, ali je na kraju golman Blagojević odbio nalet rivala da ne dođe do "iksa"!

Autor:

Sport

12.05.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omladinac je slavio protiv tima iz Topole.

VEOMA UZBUDLJIV MEČ: Domaći su vodili sa 3:0, ali je na kraju golman Blagojević odbio nalet rivala da ne dođe do "iksa"!

Foto: FK Omladinac Šetonje

U okviru drugog kola plej-ofa Podunavsko-šumadijske zone ekipa Omladinca (Šetonje) ugostila je sastav Karađorđa iz Topole. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 38 osvojenih bodova, dok su gosti imali dva više.

Republika

Pitanje šampiona je već rešeno, Napredak iz Markovca je novi član Srpske lige Zapad, pa ostali timovi iz plej-of grupe sada mogu da se bore za što bolji plasman do kraja sezone.

Od prvog minuta videlo se da će ovaj meč biti veoma sadržajan, sa dosta prilika na jednoj i drugoj strani. I pored velikog broja izglednih šansi za pogodak, prva promena rezultata viđena je tek pred sam odlazak an odmor kada se najbolje u petercu gostiju snašao Igor Mitić, 1:0 za Omladinac. 

Na startu drugog poluvremena domaći dolaze do dva gola prednosti, odličan centaršut Miljkovića, na lopti je Mirko Rudić, 2:0. Par minuta kasnije novi pogodak u mreži tima iz Topole, Stefan Božović, 3:0.

Republika

Foto: FK Omladinac Šetonje

Jako uzbudljiv meč

Delovalo je tada da su gosti na konopcima i da nemaju više šta da traže na ovom meču, međutim stigao je "hladan tuš" za domaćina, u razmaku od četiri minuta fudbaleri Karađorđa postižu dva gola i uvode utakmicu u neizvesnu završnicu.

Prvo je Slađan Novković pogodio za 3:1, da bi četiri minuta kasnije Luka Dulanović doveo svoj tim na samo gol zaostatka, 3:2. Bio je momentum na strani gostiju tada, ali se u par navrata odličnim intervencijama istakao golman Blagojević, koji je sprečio izjednačenje rivala.

Na isteku 83. minuta rezervista Stefan Marinković postiže gol za 4:2, i tada je u velikoj meri meč prelomljen u korist domaćina. Gosti ublažavaju poraz u trećem minutu nadoknade, kada je Nikola Živković bio precizan, konačnih 4:3.

Omladinac (Šetonje) - Karađorđe (Topola) 4:3 (1:0)

Omladinac: Blagojević, Virijević, Sremčević, Mitić, Miljković (od 71' Paunović), Živković (od 70' Marinković), Nikolić (od 35' Matić), Rudić, Ilić (od 46' Denić), Božović, Ranđelović (od 46' Rakićević)

Karađorđe: Đokić, Petrović (od 46' Životić), Minić, S. Marković, Đorđević, Milovanović, Brkić, M. Marković, Novković, Živković, Dulanović 

U sledećem kolu Omladinac gostuje Moravi iz Velike Plane, dok sastav Karađorđa dočekuje šampiona iz Markovca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading