OGLASIO SE NANELI POVODOM NOVOG UGOVORA: Evo šta je Amerikanac imao da poruči!

Autor:

Sport

23.05.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajni Amerikanac demantovao tvrdnje.

OGLASIO SE NANELI POVODOM NOVOG UGOVORA: Evo šta je Amerikanac imao da poruči!

Foto: Starsport

Košarkaš Partizana, Džejms Naneli odlučno demantuje glasine o mogućem produženju ugovora sa crno-belima. Nakon što su se pojavile spekulacije o tome da bi Naneli mogao da ostane u ekipi i sledeće sezone, on je brzo reagovao poručivši da ove informacije nisu tačne. Komentarišući situaciju, Naneli je jasno istakao da nema pregovora o produženju ugovora niti o smanjenju plate, stavljajući tačku na ovu temu.

- Ovo nije tačno. Nije istina ni za pregovore, ni za smanjenje plate - jasan je Naneli.

Pored jasne poruke o ugovoru, najnovija informacija otkriva da Naneli neće biti deo tima koji će nastupati na mečevima Superlige Srbije, jer nije registrovan za ovo takmičenje. Takođe, i Pi Džej Doužer je u istoj situaciji, što je izazvalo iznenađenje među navijačima Partizana. Ova odluka definitivno će uticati na dinamiku tima u narednom periodu.

Nakon što su se pojavile glasine o Nanelijevom mogućem produženju ugovora, kao i informacije o neregistrovanju za Superligu Srbije, ostaje da vidimo kakav će biti dalji razvoj situacije. Navijači Partizana svakako će sa nestrpljenjem pratiti novosti iz kluba i nadati se pozitivnim promenama u ekipi.

Ono što je sigurno, Naneli je ove sezone uz Ledeja bio najbolji igrač Partizana. Amerikanac je u dosta situacija bio slamka spasa za crno-bele i sasvim je zasluđio da produži ugovor i poziv Obradovića da bude deo ekipe u Superligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading