OTKRIVENO: Evo koja je sudbina Nanelija u Partizanu nakon skandala sa Lazarevićem!

Autor:

Sport

23.05.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli ipak hoće da zadrže Amerikanca.

OTKRIVENO: Evo koja je sudbina Nanelija u Partizanu nakon skandala sa Lazarevićem!

Foto: Starsport

Džejms Naneli

Partizan ulazi u završnicu sezone, ali već je počeo da planira aktivnosti za narednu sezonu. Izraelski novinar Arel Ginsber otkrio je da su pregovori za produženje ugovora sa Džejmsom Nanelijem u toku. Naneli je bio jedan od ključnih igrača u tekućoj sezoni, a njegovo produženje ugovora bi bila važna potvrda stabilnosti tima.

Ovaj potez dolazi nakon incidenta sa Stefanom Lazarevićem, košarkašem Crvene zvezde,  koji se dogodio pred treću utakmicu finalne serije AdmiralBet ABA lige. Partizan jasno pokazuje da želi da prevaziđe prethodne probleme i fokusira se na budućnost, što bi moglo da bude ohrabrujuće za navijače.

Iako sezona još uvek traje, tržište je neumoljivo, te klubovi moraju brzo da reaguju kako bi osigurali svoje pozicije. Partizan je odlučio da ne čeka kraj sezone već da aktivno radi na sastavljanju tima za narednu sezonu. Naneli je bio jedan od najboljih igrača Partizana tokom tekuće sezone. Njegovo iskustvo, veštine i doprinos timu su neosporni, te bi njegovo zadržavanje bio ključni faktor za dalji uspeh kluba.

Očekuje se da će Partizan nastaviti sa aktivnim učešćem na tržištu i da će uskoro biti još vesti o produženju ugovora i potpisivanju novih igrača. Takođe, trener crno-belih, Željko Obradović je pokazao da ima veliko poverenje u Nanelija, sa kim već radio u Fenerbahčeu. Njih dvojica se odlično poznaju i očigledno da je ta veza neraskidiva i da će ona još neko vreme trajati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading