DERBI GORNJEG DELA TABELE PRIPAO DOMAĆINU: Igrao se otvoren, napadački fudbal - publika je mogla da uživa!

Autor:

Sport

11.05.2024

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrači na obe strane su se odlični prikazali.

DERBI GORNJEG DELA TABELE PRIPAO DOMAĆINU: Igrao se otvoren, napadački fudbal - publika je mogla da uživa!

Foto: www.profimedia.rs

U okviru 27. kola Srpske lige Beograd ekipa Teleoptika ugostila je sastav Radničkog iz Obrenovca. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa druge pozicije, uz četiri boda zaostatka za liderom, dok su gosti bili na četvrtom mestu u ligi.

Republika

Dva jako kvalitetna tima od prvog minuta krenula su sa otvorneom igrom, gosti su nešto bolje otvorili meč, i imali su prvi izglednu priliku za postizanje pogotka. Kukolj je udarcem iz daljine pokušao, ali je golman Mihajlović izbacio loptu u korner. Na drugoj strani zapretio je Lekić, ali bez promene rezultata. 

U 36. minutu fudbaleri Teleoptika povukli su kontranapad, lopta je po strani stigla do Kneževića, on je iz prve šalje u peterac, odakle je Marko Borović smešta u mrežu, 1:0 za domaćina. Isti igrač je pred sam odlazak na odmor imao izglednu šansu za dupliranje vođstva, ali nije dobro reagovao u završnici akcije.

Republika

Foto: FK Teleoptik

Teleoptiku derbi gornjeg dela tabele

Gosti dosta ofanzivnije ulaze u nastavak meča, već nakon četiri minuta igre stvaraju izglednu priliku za izjednačenja, ali je udarac Ivanovića iz jako dobre pozicije završio van gola. 

Dirigovali su igru u tim trenucima fudbaleri Radničkog, stvarali su prilike pred golom Teleoptika, ali bez pogotka. Kako to obično biva u fudbaleru, nakon promašaja na jednoj strani, stiže kazna na drugoj. U 89. minutu Petrović je dodao loptu do mladog rezerviste Novaka Petrušića, koji je šalje iza leđa golmana Mrdaka, 2:0.

Teleoptik - Radnički (Obrenovac) 2:0 (1:0)

Teleoptik: Mihajlović, Đorđević, Stanković (od 90' Čermelj), Tešanović, Borović, Ćalić (od 90' Bogosavljević), Lekić (od 75' Petrušić), Knežević (od 63' Đ. Petrović), Trivić, Cvetojević, Adamović (od 63' U. Petrović)

Radnički: Mrdak, Stjepanović, Popović, Nedeljković, Pajević, Ivanović (od 56' Ratković), Knežević (od 56' Ristovski), Kukolj, Kačarević, Ignjatović (od 46' Bojić), Janković (od 82' Vukadin) 

U sledećem kolu Radnički dočekuje GSP Polet Dorćol, dok sastav Teleoptika ide na gostovanje Studentskom gradu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading