ČEKA SE SAMO ZVANIČNA POTVRDA! Stojković doneo ODLUKU da li će PREDVODITI Srbiju posle EVRA?!

Autor:

Sport

22.05.2024

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor "orlova" doneo važnu odluku.

ČEKA SE SAMO ZVANIČNA POTVRDA! Stojković doneo ODLUKU da li će PREDVODITI Srbiju posle EVRA?!

Foto: Starsport

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, ostaje na čelu nacionalnog tima. Nakon usklađivanja svih spornih pitanja, zakazana je sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije gde će biti potvrđena završna verzija novog ugovora sa Stojkovićem.

Prema planovima, Stojković bi trebalo da potpiše ugovor do kraja naredne nedelje, koji će ga zadržati na mestu selektora do kraja 2025. godine ili čak tokom učešća na Mondijalu 2026. Ukoliko se to ostvari, kako prenosi "Sport klub", Stojković će postati selektor sa najdužim stažom u modernoj istoriji reprezentacije Srbije, preuzimajući "orlove" u martu 2021. godine.

Usklađivanje spornih pitanja i završavanje detalja oko novog ugovora predstavljalo je ključni korak ka zvaničnom potpisivanju. Očekuje se da će novi ugovor detaljno regulisati uslove saradnje, obaveze, ali i potencijalne bonuse u slučaju postizanja određenih rezultata tokom Stojkovićevog mandata.

Republika

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Ukoliko Stojković potpiše novi ugovor, postaće selektor sa najdužim stažom u modernoj istoriji reprezentacije Srbije. Ovaj podatak nije zanemarljiv, s obzirom na to da bi potvrda mandata do 2025. godine ili čak Mondijala 2026. predstavljala značajan korak za srpski fudbal i njegov nacionalni tim.

Od kada je preuzeo "Orlove" u martu 2021. godine, Stojković je postepeno gradio tim i vodio ih kroz različite izazove. Njegovo iskustvo i posvećenost reprezentaciji Srbije mogli bi da bude od ključnog značaja za dalji razvoj nacionalnog tima i postizanje značajnih rezultata u narednim godinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading