TIM IZ BARIČA NASTAVLJA POZITIVAN NIZ: Može li Prva Iskra da izbegne ispadanje ove sezone?!

Autor:

Sport

11.05.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako bitni bodovi na gostovanju Torlaku.

TIM IZ BARIČA NASTAVLJA POZITIVAN NIZ: Može li Prva Iskra da izbegne ispadanje ove sezone?!

Foto: youtube.com/printscreen/Fudbalski savez Beograda

U okviru 27. kola Srpske lige Beograd ekipa Torlaka ugostila je sastav Prve Iskre iz Bariča. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa pretposlednje pozicije (18 osvojenih bodova), dok su gosti bili odmah iznad njih, sa devet bodova više.

Republika

Tim iz Bariča u poslednjih par kola igra jako dobro, nalazi se u seriji od četiri utakmice bez poraza, dok je na poslednja dva ligaška meča zabeležio trijumf. Pokušaće fudbaleri Prve Iskre da do kraja sezone izađu iz zone ispadanja, i da sačuvaju status srpskoligaša.

Gosti su na isteku 16. minuta preko penala stigli do vođstva, Aleksa Veličković je oboren u kaznenom prostoru Torlaka, a isti fudbaler je uspeo i da realizuje najstrožiju kaznu, 1:0 za Prvu Iskru.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/Fudbalski savez Beograda

Detalj sa meča

Gosti su ubrzo mogli do uvećanja prednosti, ali je golman Rnić bio na lopti, nakon toga su domaći zapretili, ali je čuvar mreže Prve Iskre bio dobro pozicioniran. Na startu drugog dela velika prilika za sastav iz Bariča, ali je golman Rnić uspeo da sačuva svoj gol u situaciji 1 na 1. 

Na isteku 62. minuta Veličković dodaje do Miloša Šarića kome je preostao lakši deo posla, sproveo je samo loptu u mrežu, 2:0 za Prvu Iskru. Domaći su nakon osam minuta nakon odlično izvedenog slobodnog udarca Dejana Šalipura, smanjili zaostatak na 2:1.

Par minuta kasnije gosti uzvraćaju udarac na drugoj strani, Danilo Aleksić vraća dva gola prednosti na stranu Prve Iskre. Konačan rezultat postavio je Dragan Vukotić, koji je bio drugi strelac za Torlak u porazu njegovog tima rezultatom 3:2.

Torlak - Prva Iskra (Barič) 2:3 (0:1)

Torlak: Rnić, Cvetković (od 46' Zečević), Ilić, Janković, Živanović (od 55' Milentijević), Vukotić, Šalipur, Milovanović, Maksimović (od 55' Petrović), Bajić (od 74' Gajdurović), Todorović (od 80' Jovanović)

Prva Iskra: Čukuranović, Filipović (od 46' Lukić), Milivojević, Bojović (od 58' Šarić), Ahmetović, Blagojević, Veličković (od 77' Starčević), Aleksić, Stajić (od 64' Garić), Marković, Simčević

Ovim trijumfom ekipa Prve Iskre je napravila veliki korak ka sigurnoj zoni, ali će za konačan plasman nakog ovog kola morati da sačeva da se odigraju svi mečevi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading