DOMAĆIN I DALJE IMA ČEMU DA SE NADA: Gosti dolaze na meč sa ciljem da reše pitanje šampiona!

Autor:

Sport

10.05.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko će u Zonu Jug?

DOMAĆIN I DALJE IMA ČEMU DA SE NADA: Gosti dolaze na meč sa ciljem da reše pitanje šampiona!

Foto: FK Kosovac Prokuplje

U okviru 12. kola Topličke okružne lige ekipa Dobriča (Pejkovac) ugostiće sastav Kosovca iz Prokuplja, meč se igra u nedelju, 12. maja sa početkom od 17 časova.

Republika

Nedeljni domaćin uglavnom se takmičio u aktuelnom rangu takmičenja, izuzev sezone 20/21 kada je Dobrič bio član Zone Jug. Trenutno se tim iz Pejkovca nalazi na drugoj poziciji na tabeli, sa četiri boda zaostatka za liderom, predstojećim rivalom. 

Jedini poraz Dobrič je zabeležio upravo protiv Kosovca, kada je tadašnji domaćin slavio rezultatom 2:1. Tim iz Pejkovca ima najbolji napad u ligi, mrežu rivala tresli su u 35 navrata, dok je njihova odbrana druga najbolja, sa 14 primljenih pogodaka.

Republika

Foto: FK Dobrič Pejkovac

Teren u Pejkovcu

Nedeljni gost iz Prokuplja se u istoriji dugoj 40 godina nije nalazio u trenutnoj situaciji, ekipa Kosovca na pragu je istorijskog plasmana, gde bi osvajanjem pehara sledeće sezone bila član Zone Jug. Trenutno je prednost u odnosu na prvog pratioca četiri boda, ali do kraja sezone u opticaju je devet bodova.

Na dosadašnjih pet gostovanja sastav Kosovca je zabeležio tri trijumfa i dva remija, dok i dalje ne zna za poraz. Trenutno je ekipa u seriji od tri pobede, i u odličnom raspoloženju stiže na derbi sa Dobričom.

Iz redova Kosovca su povodom nedeljnog meča poručili:

- Nama ovaj meč znači dosta, ukoliko ostvarimo trijumf i zvanično ćemo osigurati šampionski pehar i plasman u viši rang. Očekuje nas jako teško gostovanje, Dobrič je kvalitetan tim, ali smo mi spremni da se izborimo za do sada najbolji rezultat u klupskoj istoriji.

Dobrič (Pejkovac) - Kosovac (Prokuplje)

Nedelja, 12. maj od 17 časova

Teren u Pejkovcu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Štoper

10.05.2024 23:00

Dobrič iz Pejkovca je učesnik zone jug bio tri puta loše ste informisani