DERBI KOJI MOŽE ODLUČITI PUTNIKA U BARAŽ: U Nakovu se spremaju ozbiljno za meč koji sledi!

Autor:

Sport

10.05.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav iz Mihajlova je bio uspešniji u prvom duelu, može li i sada da odnese trijumf?

DERBI KOJI MOŽE ODLUČITI PUTNIKA U BARAŽ: U Nakovu se spremaju ozbiljno za meč koji sledi!

Foto: FK Polet Nakovo

U okviru 26. kola PFL-a Zrenjanin ekipa Poleta iz Nakova ugostiće sastav MSK Mihajlova, meč se igra u nedelju, 12. maja sa početkom od 17 časova.

Republika

Tim iz Nakova pre šest godina takmičio se u okviru Vojvođanske lige Istok, međutim nakon toga je uspeo samo da izbori jednom baraž, bilo je to u sezoni 21/22, ali nije stigao do povrataka u zonski stepen takmičenja.

Trenutno se Polet nalazi na trećoj poziciji na tabeli, sa bodovnim saldom na koti 51, drugoplasirani tim u ligi je na samo jedan bod prednosti, i upravo će se u nedelju odigrati meč koji može odlučiti ko će biti na mestu koje vodi u baraž za plasman u viši rang takmičenja.

Iz redova Poleta su povodom ovog meča poručili:

- Vreme je da ova ekipa pokaže svoju pravu snagu, volju, želju i karakter i odvede nas u toliko željenu VFL! Sledeći ko im stoji na putu je upravo direktni konkurent za drugu poziciju! Ekipa koja nam je veliki dužnik! Što na terenu što vam njega! Zato pozivamo sve navijače da u nedelju budu naš 12. igrač i da pruže klubu neophodnu podršku! Srce svakog pravog nakovčanina kuca za Polet! Mi to znamo! Isto tako znamo da samo složno i svi zajedno možemo do cilja!

Republika

Foto: FK Polet Nakovo

Očekuje se veliki broj navijača u Nakovu

Što se tiče nedeljnog gosta u Nakovu, reč je o timu koji se uglavnom u poslednjih par godina uglavnom bio učesnik nižeg ranga takmičenja, ali je sada došao u poziciju da se bori za promenu stepena takmičenja. Sastav iz Mihajlova za liderom zaostaje šest bodova, pa će verovatno do kraja sezone pokušati da zadrži trenutni plasman.

Ekipa MSK-a je na dosadašnjih 11 gostovanja osvojila 18 bodova (6-0-5), dok je Polet pred domaćim navijačima jako dobar. U Nakovu su odigrana 11 ligaška meča, i domaćin je uspeo da pobedi osam, dva puta je bilo nerešno, dok je jednim gost odneo ceo plen.

Polet (Nakovo) - MSK (Mihajlovo)

Nedelja, 12. maj od 17 časova

Teren u Nakovu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading