MEČ ODLUKE: Cela sezona staje u ovih 90 minuta - pobednik ide u viši rang!

Autor:

Sport

09.05.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas spektakl.

MEČ ODLUKE: Cela sezona staje u ovih 90 minuta - pobednik ide u viši rang!

Foto: Shutterstock

Predstojeći vikend rezervisan je za poslednje kolo Opštinske lige Merošina u kojem ćemo dobiti odgovor na pitanje ko će se okititi titulom šampiona. 

Republika

Trenutno prvoplasirani tim Jugovići (23 osvojena boda), ugostiće drugoplasirani Dobrič iz Bresta koji za liderom zaostaje samo dva boda. Biće ovo derbi dva najkvalitetnija sastava u ligi, koji će odrediti putnika u viši rang takmičenja.

Ekipa Jugovića je u dosadašnjem toku prvenstva pred svojim navijačima odigrala četiri utakmice, i tom prilikom je zabeležila tri trijumfa i jedan remi. Jedini tim koji je uspeo da odnese barem bod sa ovog gostovanja bio je Balajnac, koji je na otvaranju sezone rezultatom 1:1 stigao do jednog osvojenog boda.

Tim iz Bresta je sa druge strane četiri puta igrao van svog stadiona, i sva četiri puta je uspeo da zabeleži trijumf. Impresivne su i brojke sastava iz Bresta po pitanju postignutih golova (20), ali i primljenih, kojih je bilo samo pet.

Republika

Foto: FK Dobrič 1974 Brest

Najavni poster

Prvi duel ovih timova igran 12. novembra završen je remijem, tada je Dobrič ugostio sastav Jugovića, a utakmica je nakon 90 minuta igre bila bez pobednika, rezultat je glasio 1:1. 

U proteklih šest godina ovi rivali su odmeravali snage u ligi u deset puta, dva puta je bilo nerešno (1:1 i 0:0), ekipa Jugovića je slavila u sedam utakmica, dok je Dobrič uspeo da trijumfuje samo jednom, bilo je to u sezoni 19/20 kada je tim iz Bresta na gostovanju savaldao rivala rezultatom 7:3. 

Biće ovo duel dve najbolje odbrane u ligi i dva najbolja napada, pa je sigurno da sve prisutne očekuje jako zanimljiv meč. Iz gostujućeg tabora se već pravi organizacija po pitanju dolaska navijača, domaći simpatizeri će takođe biti pored terena, sada igračima ostaje da ispune očekivanja.

Jugovići - Dobrič Brest

Nedelja, 12. maj od 11 časova

Teren u Donjoj Rasovači

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading