MAGIJA NIKOLE JOKIĆA: Srpski centar zbunio sve ovim potezom! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.05.2024

03:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazao je što je trostruki MVP.

MAGIJA NIKOLE JOKIĆA: Srpski centar zbunio sve ovim potezom! (VIDEO)

Foto: X/Screenshot

Nikola Jokić, centar Denver Nagetsa, je poznat po svojim neverovatnim dodavanjima bez gledanja koja često rezultiraju trojkama njegovih saigrača. Ovo se pokazalo i tokom majstorice protiv Minesote u polufinalu Zapadne konferencije, kada su upravo ti poeni u prvoj četvrtini preokrenuli tok meča.

Iako je Minesota povela sa 12:5, Jokić je odlučio da pokaže zašto je trostruki MVP NBA lige. Svi su očekivali da će srpski centar sam rešiti napad, ali je on imao druge planove. Poslao je loptu bez gledanja ka Kentavijusu Kaldvel Popu, koji je pogodio trojku. Ova akcija je zbunila odbranu Minesote i uticala na rasplet meča.

 

 

Jokić je tokom meča pokazao impresivnu igru, dominirajući na terenu i dajući ključne asistencije koje su dovele do preokreta rezultata. Njegova sposobnost da pronađe saigrače bez gledanja i usmeri loptu ka pravom mestu je nešto što ga izdvaja kao jednog od najboljih igrača današnjice.

Ova akcija je samo jedan od mnogobrojnih primera Jokićevih genijalnih dodavanja i uticala je na protivnički tim, koji se zbunio i nije uspeo da reaguje na vreme. Jokićeva sposobnost da čita igru i predviđa kretanje protivnika mu daje prednost na terenu i čini ga izuzetno opasnim igračem. Jokić je još jednom pokazao zašto je jedan od najcenjenijih igrača u NBA ligi

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading